Termoclass

STR.1 DECEMBRIE 1918,NR 109-BIS
Despre companie

Incepand cu anul 2009 am realizat o investitie intr-o linie completa de utilaje moderne, o hala de productie la standarde europene,acestea permitandu-ne o capacitate mare de productie a ramelor, precizie computerizata in taierea si prelucrarea lor pentru a realiza produse finite de calitate deosebita.

Aceasta gama de utilaje dublata de alegerea profilului Rehau cu o jumatate de secol experienta de calitate germana, a feroneriei de provenienta austriaca si a multiplelor variante de sticla duc la realizarea unei lucrari de tamplarie superioara din punct de vedere calitativ,fiind o investitie pe termen lung sustinuta cu certificate de garantie si declaratii de conformitate.

Odata cu dezvoltarea productiei s-a dezvoltat si un brand  -TERMOCLASS,brand ce a reusit sa fie asociat cu serviciile de montaj profesioniste,calitatea si competenta.

Termoclass urmareste in permanenta imbunatatirea calitativa si cantitativa a ofertei de produse punand la dispozitie clientilor sai o gama diversa de accesorii pentru ferestre si usi precum jaluzele,rolete,rulouri din Pvc si Al,glafuri,plase antiinsecte,usi de garaj...

Suntem o echipa care si-a propus sa obtina reputatia  unei firme care pune accent pe " profesionalism" in tot ceea ce face.

Cu Termoclass investesti inteligent pentru o satisfactie garantata!

Lasa un comentariu
Date de contact
STR.1 DECEMBRIE 1918,NR 109-BIS, Tecuci, Judetul Galati (vezi harta)
0236 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
1671 vizualizari
0.00 / 0