Termo Audit

Str. Arcu, nr. 3, Iasi
Despre companie

Termo Audit este o societate ce ofera servicii profesionale de audit, termoscanari si evaluari imobiliare, infiintata in anul 2007 in Iasi. Profesionistii companiei au o experienta vasta in evaluari pentru elaborarea de certificate energetice si rapoarte de audit energetic, termografie si evaluari imobiliare. Deplasarile la fata locului si aparatura de performanta folosita in masuratori si scanari pozitioneaza firma pe primul loc in acest domeniu, oferind un grad inalt de incredere clientilor.

Actele pe care le intocmim si analizele pe care le realizam folosesc in extrem de multe aplicatii, de la realizarea documentatiei pentru credite bancare si vanzari de constructii, pana la obtinerea autorizatiilor de constructie sau reabilitare, depistarea zonelor din cladiri cu pierderi de caldura, verificarea echipamentelor si sistemelor industriale si optimizarea calitatii aerului din incaperi. Pentru a va garanta cele mai bune lucrari si servicii profesionale, va punem la dispozitie auditori energetici membri ai Asociatiei Auditorilor Energetici pentru cladiri si inspectori termografi cu experienta in domeniu.

Contactati-ne pentru a stabili impreuna termenele de finalizare a lucrarilor de audit, certificare, termografie si masuratori! Va asiguram eficienta maxima, in functie si de incarcarea noastra.

Lasa un comentariu
Date de contact
Str. Arcu, nr. 3, Iasi, Iasi, Judetul Iasi (vezi harta)
0730-*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2850 vizualizari
0.00 / 0