Teletrade

Bucuresti
Articole
TeleTrade- succesul tranzactiilor tale!
TeleTrade- succesul tranzactiilor tale!
Cati dintre noi nu visam cu ochii deschisi la o suma impresionanta de bani obtinuta peste noapte? „Daca ai castiga maine la loto o suma fabuloasa ce ai face cu banii?”- asa suna o intrebare comuna, adresata destul de des in anumite concursuri de frumuste sau la alte tipuri de concurs sau, pur si simplu, in viata de zi cu zi. Care ar fi raspunsul la fel de comun? „Mi-as cumpara o vila cu piscina la Monte Carlo sau chiar mai multe in diferite locatii exotice, o masina utlimul tip si obiecte luxoase pe care inainte nu mi le puteam permite.” La asta visam cu totii: la o viata indestulata, fara grija zilei de maine, o viata in care putem fi proprii nostri sefi.
  • Bianca
  • 10.09.2013
TeleTrade va furnizeaza analize bursiere obiective
TeleTrade va furnizeaza analize bursiere obiective
Cauti o companie specializata in domeniul tranzactiilor pe diferite piete bursiere? Vrei sa beneficiezi de o analiza serioasa asupra unor tranzactii sau, de ce nu, asupra unei piete? Cauti o colaborare cu brokeri profesionisti, cu experienta in spate si calificare in domeniu, de la care sa inveti cum sa castigi bani prin tranzactionari bursiere? In acest caz, sa ne indreptam atentia in continuare catre grupul mondial Tele Trade, cu precadere catre filiala romaneasca a acestui grup.
  • Dan Constantin
  • 16.07.2013
TeleTrade te ajuta sa castigi bani din tranzactiile bursiere
TeleTrade te ajuta sa castigi bani din tranzactiile bursiere
Cautati o companie care sa va ofere consultanta pentru realizarea tranzactiilor bursiere? Vreti sa alegeti corect, analizand perfect riscurile la care sunteti expusi, atunci cand faceti o tranzactie pe o piata bursiera? Foarte simplu! Firma Tele Trade va poate oferi servicii de consultanta tranzactii bursiere si multe alte servicii in acest domeniul.
  • Bianca Hau
  • 10.07.2013
TeleTrade
TeleTrade
Avand 19 ani de experienta in domeniu, TeleTrade iti pune la dispozitie gama completa a serviciilor si oportunitatilor de tranzactionare pe piata bursiera, in paralel cu suportul educational aferent.
  • Mirela Sturzoiu
  • 22.07.2013