Technopainting

Zona Industriala N-V, Str. III, Nr. 10, Mod. 4
Despre companie

Technopainting

 


Infiintata in anul 2007 pe baza studiilor amanuntite pe piata din tara noastra, compania Technopainting din Arad pune la dispozitia clientilor servicii de vopsire industriala. Fiind asociata cu firma M.V.M. Meccanica Valle Matauro din Italia, am creat o unitate de productie, dezvoltand impreunao linie automata de vopsire in camp electrostatic prin intermediul pulberii.

Din dorinta de a sprijini companiile de productie, se asigura servicii de acoperire a suprafetelor metalice prin intermediul vopsirii. Linia de vopsire industriala s-a dezvoltat rapid, intregul proces desfasurandu-se in conformitate cu normele europene. Compania dispune de un spatiu cu o suprafata de 2000 de metri patrati, avand dotari moderne, ale caror instalatii automate de vopsire in camp electrostatic sunt de ultima generatie,  facand fata cu succes provocarilor.

Pentru a raspunde normelor de calitate, piesele trec printr-un proces complex, parcurgand mai multe etape. Prima faza e reprezentata de incarcarea conveielor, fiind urmata de pretratamentul suprafetelor, uscarea fortata, cabina de vopsire, cuptor de polimerizare si zona de descarcare. In final acestea sunt insotite de certificat de calitate.

In functie de solicitarile clientilor, se pot realiza operatiuni de montare, asamblare, impachetare, etc a produselor care au trecut prin toate fazele, fiind pregatite de expediere. Pentru a obtine informatii suplimentare referitoare la serviciile oferite in vederea unei eventuale colaborari, contactati-ne cu incredere.

Lasa un comentariu
Ultimele servicii
Vopsire industriala Arad Vopsire industriala Arad
Vopsire industriala Arad   Dorind sa vina intotdeauna in sprijinul clientilor sai, compania Tehnopainting din Arad ofera servicii de vopsire industriala.…
Date de contact
Zona Industriala N-V, Str. III, Nr. 10, Mod. 4 , Arad, Judetul Arad (vezi harta)
0357 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
4616 vizualizari
0.00 / 0