Team Player Business SRL

Bd Theodor Pallady 287, Sector 3
Despre companie

Team Player Business este importator si distribuitor inca din 2006 de aparatura, consumabile si mobilier pentru saloanele de infrumusetare si cabinetele de cosmetica. Inca de la inceput am pus accent pe calitatea ridicata a produselor noastre dar si pe serviciile post vanzare, fapt care mentinut cu un mare respect pentru client, ne-a propulsat in topul clientilor de incredere pe piata romaneasca.

Inca din 2008 am introdus pe piata romaneasca conceptul de epilare definitiva, varful de lance a tehnologiei in materie de tratamente corporale si epilare definitiva. Produsele Silkn au facut gama de produse pentru epilare completa.

La noi gasiti toata gama de produse de ceara traditionala sau de unica folosinta, decantoare de ceara, incalzitoare dar si consumabile pentru epilare. Astfel am pus la punct un sistem de distributie la nivel national ajungand la performanta de a livra chiar si in aceeasi zi o comanda in Bucuresti sau in 24 ore oriunde in Romania.

Va invitam sa vizitati site-ul nostru www.tpb.ro pentru a descoperi ofertele momentului iar daca sunt intrebari colegii nostri sunt nerabdatori sa va ajute.

 

Lasa un comentariu
Date de contact
Bd Theodor Pallady 287, Sector 3, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
+4078*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3275 vizualizari
0.00 / 0