TC CROWNCOOL S.R.L

str Toplita nr.155
Despre companie

Societatea a fost înfiinţată în România la sfârșitul anului  2002, ca membră a Grupului Internaţional Thermotechnika, având la nivel de grup o experienţă de peste 30 ani.

Domeniu de activitate

 • prestarea de servicii privind echipamentele frigorifice şi gastronomice profesionale destinate unităţilor alimentare şi HoReCa.
 • comercializarea echipamentelor frigorifice şi gastronomice profesionale.
 • dotări complete împreună cu serviciile conexe de proiectare, consultanţă şi service pentru supermarketuri, hoteluri, restaurante, baruri, cofetării şi patiserii.
 • comercializarea echipamentelor pentru construcții și instalații
 • producția de camere frigorifice vitrate

 

Reţeaua naţională de service este extinsă în toate judeţele ţării, iar echipa de service, datorită experienţei acumulate, şi a pregătirii profesionale conforme standardelor europene, poate face faţă oricărui tip de intervenţie, în orice punct al ţării în termen de 48 de ore, indiferent dacă ar fi vorba de o intervenţie tehnică, de întreţinere ori punerea în funcţiune a echipamentelor frigorifice, de climatizare,  sau gastronomice.

Portofoliul produselor comercializate cuprinde, pe lângă cele care poartă marca Crown Cool şi produsele altor producători: Bolarus, Juka, Mawi, Emmepi, RM Gastro, Ugur, etc.

Produse

 • Echipamente frigorifice comerciale (frigidere, vitrine frigorifice, rafturi frigorifice, lăzi congelatoare, camere frigorifice)
 • Răcitoare de bere şi dozatoare de sifon
 • Echipamente frigorifice pentru farmacii şi laboratoare
 • Echipamente profesionale gastronomice
 • Produse şi echipamente pentru construcţii şi instalaţii (sisteme de tubulaturi pentru ventilaţie preizolate, produse şi echipamente pentru instalaţii H.V.A.C, panouri termoizolate PIR pentru construcţii)
 • Camere frigorifice vitrate

Serviciile se desfăşoară conform cerinţelor sistemelor ISO 9001 şi HACCP încă din 2006. Implementând cerinţele sistemelor menţionate clienţii companiei pot avea siguranţa că serviciile utilizate sunt de calitate, se monitorizează permanent nivelul de realizare a serviciilor şi se evaluează in continuu gradul de satisfacţie a nevoilor clienţilor.

O preocupare permanentă a companiei este protecţia mediului înconjurător. În susţinerea acestei preocupări compania oferă clienţilor săi colectarea gratuită a deşeurilor electrice în vederea neutralizări acestora în condiţii controlate, evitând astfel ajungerea unor materiale periculoase în mediul înconjurător.

În a doua jumătate a anului 2007 s-a înființat Grupul de interes economic „TC Thermotechnika Crown Cool European Economic Interest Group”, cu arie de activitate în regiunea Europa Centrală şi de Est. Statutul de membru al grupului a atras după sine schimbarea imaginii societăţii, adoptarea unei strategii comune de către toţi membrii grupului (7 întreprinderi în Europa Centrală), cu scopul reprezentării sale unitare în această regiune cu o putere înnoită şi pentru a putea face faţă atât cerinţelor pieții cât şi nevoilor clienților.

Lasa un comentariu
Date de contact
str Toplita nr.155, Miercurea Ciuc, Judetul Harghita (vezi harta)
0266 *****
Ore de lucru
 • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
 • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2929 vizualizari
0.00 / 0