Tarra Carpet

Str. Principala, nr. 198
Articole
Perdele, eleganta decorului prin Tarra Carpet
Perdele, eleganta decorului prin Tarra Carpet
In ziua de azi mai toata lumea isi doreste sa aiba o casa frumoasa, decorata cu tot felul de accesorii care sa poata lua privirile oricarui trecator. Cu siguranta toti avem aceste decoratiuni in locuinta, ori in afara ei, care pentru multi sunt indispensabile.
  • Bianca Hau
  • 11.02.2016
Perdele deosebite de la Tarra Carpet!
Perdele deosebite de la Tarra Carpet!
Esti in cautarea unui furnizor de incredere care sa-ti ofere perdele confectionate din materiale de inalta calitate si la preturi avantajoase? Tarra Carpet este solutia ideala! Tarra Carpet este un magazin online ce vine in intampinarea clientilor cu solutii pentru amenajarea interioara a locuintei, avand o gama larga de produse de inalta calitate si anume: perdele, decoratiuni bucatarie, covoare copii, draperii si sisteme de prindere, covoare simple, mochete pentru amenajarea mai multor incaperi dintr-o locuinta, saltele, cuverturi, huse pentru perne decorative, pilote, lenjerii de pat, presuri,halate, etc.
  • Bianca Hau
  • 10.02.2016
Perdele de la Tarra Carpet, locul in care orice locuinta devine acasa
Perdele de la Tarra Carpet, locul in care orice locuinta devine acasa
Inca din 2010 magazinul online Tarra Carpet este locul in care se pot cumpara o gama larga de covoare, draperii, perdele, cat si accesorii si saltele alaturi de lenjerii de pat sau presuri. Oferind un raport calitate-pret performant aceasta firma a reusit sa desavarseasca ideea de amenajari interioare, aducand in prim-plan o serie de produse de calitate care reusesc sa uimeasca prin lunga durata de folosire, cat si prin nunatele de culoare dintre cele mai diversificate.
  • Bianca Hau
  • 08.02.2016
Fii la moda cu Decoratiuni Hol de la Tarra Carpet
Fii la moda cu Decoratiuni Hol de la Tarra Carpet
Compania Tarra Carpet are un magazin online ce ofera solutii in domeniul amenajarilor interioare, pentru proiecte de acest gen complete si personalizate in functie de preferintele fiecaruia. In aceste solutii se afla o gama impresionanta de produse ce alcatuiesc oferta acestei companii, si anume: de la perdele, draperii si sisteme de prindere, pana la covoare si mochete destinate mai multor incaperi dintr-o locuinta, saltele, cuverturi, huse pentru perne decorative, pilote, lenjerii de pat, decoratiuni hol si lista poate continua. Iar pentru ca fiecare sa gaseasca articolul potrivit, toate cele mentionate sunt disponibile la randul lor intr-o varietate de modele, forme, materiale, dimensiuni si culori diferite.
  • Silvana Vorovenci
  • 05.06.2015