Ii Pusi Bogdan Alin

Str. Bem Jozsef, Nr.19

Tarhon uscat

Nu ai voie sa mananci foarte sarat? Nu te mai chinui cu retete lipsite de gust, ai o solutie sanatoasa la indemana: inlocuieste sarea cu tarhonul! Tarhonul - Artemisia dracunculus, este o planta aromatica originara din Asia. Are un gust puternic, asemanator cu anasonul, usor amarui. Tarhonul se foloseste la celebra ciorba ardeleneasca de porc, poate insoti carnea de porc, oaie sau vaca in fripturile cu sos sau chiar sepoate adauga verde la unele salate. Se poate presara peste fripturi, salate, preparate din oua, carora le imbogateste gustul fara a mai fi nevoie de sare.
Lasa un comentariu
Alte produse
Piper verde boabe Piper verde boabe
Condimente intregi
Piperul verde este unul din cele mai aromate tipuri. Este utilizat preponderent în prepararea sosurilor pentru friptură, grătar ÅŸi a muÅŸtarului.…
Seminte de dovleac decojite Seminte de dovleac decojite
Condimente intregi
Dovleacul, un aliment-medicament, cu un gust aromat, bogat în vitaminele E ÅŸi C, în săruri în minerale (magneziu, potasiu), glucide ÅŸi în antioxidanÅ£i,…
Seminte de in Seminte de in
Condimente intregi
Bogate in acizi grasi omega-3, dar si in proteine si fibre, semintele de in sunt poate printre cele mai benefice seminte pe care le putem consuma. Printre…
Scortisoara bucati Scortisoara bucati
Condimente intregi
ScorÈ›iÈ™oara (Cinnamomum verum, sinonim cu C. zeylanicum) este coaja de culoare roÈ™cată-cenuÈ™ie, a scorÈ›iÈ™orului, un arbore mic, exotic, veÈ™nic…