Tabasco Lighting

Str. Emanciparii Nr. 27-29 Sector 2
Despre companie

Tabasco Lighting

 

Compania Tabasco Lighting confectioneaza o gama larga de lucrari din fier forjat: porti, garduri, balustrade de balcon, balustrade de scari, copertine, grilaje, mobilier, articole pentru gradina.

Fierul forjat este utilizat pentru amenajarea locuintelor inca din cele mai vechi timpuri. Pe langa rolul protector (balustrade, garduri), elementele din fier forjat indeplinesc in acelasi timp si un rol decorativ.

Articolele din fier forjat vor oferi casei dumneavoastra stil, rafinament si eleganta. In functie de stilul locuintei dumneavoastra puteti opta pentru modele clasice, reproduceri dupa modele mai vechi, sau modele mai simple din fier forjat.

Lucrarile din fier forjat trebuiesc planuita astfel incat sa se potriveasca in ansamblu si sa rezulte o imagine armonioasa.

Fie ca este vorba de fier forjat clasic sau modern, fie ca alegeti fier forjat masiv sau delicat, acesta poate lua diferite forme, ramanand mereu un accesoriu la moda in ceea ce priveste amenajarea locuintelor.

Dragostea pentru frumos, eleganta, grija pentru detalii ne-au calauzit in activitatea noastra. Ne dorim ca fiecare dintre clientii nostri sa fie satisfacut, astfel materialele utilizate in confectionarea elementelor sunt de cea mai buna calitate.

Ofera casei tale eleganta. Alege Tabasco Lighting!

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Balustrade fier forjat balcon Balustrade fier forjat balcon
Produse Tabasco Lighting
Balustrade fier forjat balcon   Tabasco Lighting realizeaza balustrade din fier forjat pentru balcon, in cea mai variata gama de modele. Firma executa…
Copertine fier forjat Copertine fier forjat
Produse Tabasco Lighting
Copertine fier forjat        Tabasco Lighting din Bucuresti executa o gama variata de produse printre care si copertine din fier forjat,…
Mobilier din fier forjat Bucuresti Mobilier din fier forjat Bucuresti
Produse Tabasco Lighting
Mobilier din fier forjat Bucuresti   Iesiti din tipare oferind un aspect original locuintei dvs. prin intermediul de mobilier din fier forjat Bucuresti,…
Date de contact
Str. Emanciparii Nr. 27-29 Sector 2, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
021 2*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
5540 vizualizari
0.00 / 0