Syscert

Str.Drumul Valea Cricovului, nr.18A
Despre companie

SYSCERT - partener international TÜV HESSEN. 
Noi suntem partenerul dumneavoastra ideal pentru certificari de sisteme de management si instruiri referitoare la sistemul de managament. 
NOI VA PREGATIM PENTRU VIITOR.

TÜV HESSEN ca organism de certificare sisteme de management este acreditat de catre DAkkS. Acesta la randul lui este membru al International Acreditation Forum (IAF) Multilateral Recognition Arrangement (MLA) organizatie cu recunoastere la nivel mondial.

S.C. SYSCERT S.R.L. este partener international al TÜV HESSEN. Prin grupul TÜV, lider al certificarilor in Germania, s-au efectuat cele mai multe certificari in Romania ca organism strain. Organismul TÜV are peste 100 000 de certificari in 89 tari ale lumii.

TÜV a luat fiinţă acum 150 de ani, cu denumirea iniţială DTUV, pentru supravegherea fabricării cazanelor cu aburi.

Odată cu dezvoltarea tehnicii TUV (Technische Uberwachung Verein – Societatea de Supreveghere Tehnică) a abordat activităţi în domeniul: auto, nuclear, certificări sisteme, produse, personal, instruiri, fiind pe primul sau al doilea loc în lume ca organizaţie de prestări de servicii de supraveghere tehnică.

S.C. SYSCERT S.R.L. ca partener international al organismului de certificare TÜV HESSEN functioneaza pe baza de licenta de certificare.

Anual se oraganizeaza, sub coordonarea TUV HESSEN, o instruire cu tot personalul din Romania.

Director general: Dr. Ing. Emil Ciobanu, cu experienta in domeniul asigurarii calitatii din 1982, in industria de aviatie, cadru didactic asociat la Universitatea Politehnica Bucuresti, auditor senior TÜV HESSEN. 
Personalul si colaboratorii SYSCERT sunt persoane competente cu experienta profesionala bogata, care au efectuat numeroase audituri si au comportament orientat spre client.
Auditorii din Romania, au absolvit cursuri recunoscute international, EOQ (Organizatia Europeana pentru Calitate),DGQ, TUV, IRCA si sunt inregistrati la organismul de certificare TÜV HESSEN.

SC SYSCERT SRL a efectuat certificari si in cadrul unor proiecte cu finantare europeana.
Personalul angajat al SYSCERT si unii colaboratori sunt lectori la cursuri in domeniul managementului (www.syscert.ro,www.cometam.ro).
SC SYSCERT SRL este persoana juridica romana in temeiul legii 31/1990.

Sediu social: Bucuresti, sector 6, str.Drumul Valea Cricovului nr.18A, cod postal 061983, Romania 
Cod unic de inregistrare: RO 15017400
Nr. de ordine in registrul comertului: J40/11561/15.11.2002
IBAN: RO72 RNCB 0289 0012 6338 0001 BANCA BCR LUJERULUI

Prin S.C. SYSCERT S.R.L. s-au realizat in parteneriat cu partea germana peste 500 de certificari.

SC SYSCERT SRL pe langa colaborarea cu TUV Hessen, efectueaza si certificari in nume propriu si a intocmit documentele necesare acreditarii de catre RENAR ca organism de certificare romanesc, dar s-a renuntat la obtinerea acreditarii din motive financiare. Organismul de certificare SYSCERT efectueaza la preturi avantajoase, certificari in regim neacreditat.

Certificatele pentru sistemul de management sunt emise din Germania.

Pentru informatii referitoare la cursuri finalizate cu certificate TÜV, KNOW-HOW si SYSCERT, consultati siwww.syscert.rowww.cometam.ro

Lasa un comentariu
Ultimele servicii
Certificare sisteme de management Certificare sisteme de management
Certificare sisteme de management
CERTIFICARI PRIN ORGANISMUL DE CERTIFICARE TÜV HESSEN, ACREDITAT DE DakkS – Organismul German de Acreditare, membru al EA-MLA la nivel european…
Certificare managementul calitatii Certificare managementul calitatii
Certificare managementul calitatii
Avantajele rezultate in urma certificarii sistemului de managament calitate conform ISO9001 - peste 1.100.000 de firme din lume sunt certificate ISO 9001…
Certificare management de mediu Certificare management de mediu
Certificare management de mediu
Beneficii ale implementarii si certificarii sistemului de management de mediu ISO 14001 respectarea cerintelor legale si altor cerinte la care organizatia…
Certificare managementul energiei Certificare managementul energiei
Certificare managementul energiei
Beneficii ale implementarii si certificarii sistemului de management al sanatatii si securitatii ocupationale BS OHSAS 18001 dezvolta si implementeaza…
Date de contact
Str.Drumul Valea Cricovului, nr.18A, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
021 4*****
Statistica
0 aprecieri
5796 vizualizari
0.00 / 0