Sursal

Articole
Top 4 modele de suruburi de la Sursal
Top 4 modele de suruburi de la Sursal
Cauti un furnizor serios, care sa te aprovizioneze constant cu suruburi de mai multe tipuri? Multa vreme te-ai tot intrebat in ce domeniu ai putea deschide o afacere, astfel incat sa ai succes garantat. Datorita faptului ca ti-a placut dintotdeauna sa mesteresti pe langa casa, ti-a venit si ideea: prelucrarea lemnului si crearea de mobila la comanda pentru toti doritorii. Insa, cea mai mare problema in momentul de fata o reprezinta procurarea de ustensile si de materie prima, care, in acest domeniu, nu se gaseste atat de usor pe cat ai crede.
 • Oana Birgaoanu
 • 17.12.2013
Sursal – Gasesti orice surub!
Sursal – Gasesti orice surub!
Firma Sursal pune la dispozitie o gama variata de organe de asamblare, adresandu-se anumitor tipuri de industrii si domenii, cum ar fi industria bazata pe construirea de autovehicule, a mobilei, industria de confectii metalice etc. Suruburile de fixare sunt cele mai utilizate organe de asamblare fiind realizate intr-o mare diversitate de forme si dimensiuni. Formele suruburilor de fixare depind de forma capului, forma tijei si forma capului tijei. Forma capului surubului, forma tijelor suruburilor si a varfurilor acestora depind de destinatia surubului. Din gama de organe de asamblare se numara surubul cu filet metric, surubul de cuplare, surubul pentru lemn, surubul cu filet pentru tabla si altele.
 • Lavinia Bilba
 • 29.11.2013
Sursal te insurubeaza eficient!
Sursal te insurubeaza eficient!
Compania Sursal, cea care va ofera suruburi pentru lemn, la cele mai satisfacatoare preturi, (dar si numeroase alte produse), este o societate romaneasca, ce a luat nastere in anul 1908. Pe langa organele de asamblare furnizate, aceasta va mai pune la dispozitie si accesorii metalice, care se pot utiliza cu succes atat in industria mobilei (mentionata anterior), cat si in industria constructoare de masini, confectii metalice si constructii.
 • Anca Ionesei
 • 28.10.2013
Asambleaza tot ce vrei cu suruburile cu filet metric- Sursal
Asambleaza tot ce vrei cu suruburile cu filet metric- Sursal
Toate obiectele din jurul nostru sunt un tot unitar ce combina o multitudine de piese ; unele mai importante, iar unele optionale. Suruburile fac parte din categoria de piese ce nu pot lipsi in momentul asamblarii unui obiect (piese de mobilier, aparate electronice etc). Este incredibil cum niste piese atat de mici tin la un loc celelalte componente, pentru a crea obiecte atat de mari!
 • Zorina Constantinescu
 • 11.11.2013
Sursal S.A. partenerul tau in asamblarea lemnului
Sursal S.A. partenerul tau in asamblarea lemnului
Esti in cautare de suruburi pentru lemn? Nimic mai simplu! Firma Sursal S.A. iti pune la dispozitie o gama larga din aceste produse. Cu o traditie indelungata in producerea de organe de asamblare, fiind infiintata in anul 1908, Sursal S.A. este o garantie a calitatii suruburilor pentru lemn, oferita actualilor si viitorilor clienti.
 • Oana Birgaoanu
 • 17.05.2013
Nitul, traditie si modernitate cu Sursal
Nitul, traditie si modernitate cu Sursal
Ai o afacere si ai nevoie de nituri de calitate superioara? Daca da, iti recomandam sa apelezi la firma SURSAL S.A. din comuna Saligny, judetul Constanta, care iti pune la dispozitie o gama larga din aceste produse. Traditia indelungata in producerea de nituri si colaborarea cu partenerii din industria constructoare de masini ii recomanda cu tarie pentru a folosi produsele lor.
 • Oana Birgaoanu
 • 02.06.2013
Sursal – Sursa solutiilor ideale pentru domeniul tehnic
Sursal – Sursa solutiilor ideale pentru domeniul tehnic
Firma constanteana este unul dintre cei mai vechi prod ucatori de accesorii metalice si organe de asamblare de pe teritoriul tarii noastre. A fost infiintata in anul 1908 si odata cu trecerea timpului s-a specializata in producerea unor instrumente de asamblare vitale pentru diferite tipuri de industrii si domenii, precum: industria constructoare de masini, a mobilei, industria de confectii metalice, domeniul constructiilor civile etc. In anul 1990, dupa caderea comunismului, compania constanteana devine societate pe actiuni, iar, 6 ani mai tarziu, compania Sursal devine companie ce functioneaza pe baza de capital privat.
 • Dan Constantin
 • 16.06.2013
Sursal – accesorii metalice si organe de asamblare de top !
Sursal – accesorii metalice si organe de asamblare de top !
Avand o experienta de 23 de ani pe piata afacerilor romanesti, firma Sursal este unul dintre importantii producatori romani de organe de asamblare si accesorii metalice pentru industria constructoare de masini, pentru industria mobilei, dar si pentru industria confectiilor metalice ori a constructiilor.
 • seby
 • 13.08.2013