Akkord Group

Str. W. A. Mozart, Nr. 31

Sublere

Sublere

 

Gama noastra de produse cuprinde sublere mecanice, digitale, sublere de adancime, sublere cu ceas, sublere pentru anvelope, sublere speciale, sublere pentru inaltime, rigle digitale de masurat. 

Sublerul este un instrument de masura, utilizat pentru masuratorile de precizie. Acesta este folosit, in general, in mecanica pentru masurarea distantelor dintre doua suprafete simetric opuse. Sublerul poate fi un simplu compas sau poate avea in dotare o scala gradata.

Sublerul compas poate fi pentru interior sau pentru exterior. Acest subler este compus din doua brate, insa nu poate fi citit imediat deoarece nu dispune de o scala gradata. Totusi, poate fi considerat instrument de masura deoarece se pot masura doua marimi fizice.

Sublerul cu cursor este format din doua parti: o parte fixa cu o rigla gradata si partea mobila. Acest subler este dotat cu un surub de blocaj pentru a evita pierderea accidentala a masuratorilor.

Sublerul de adancime este utilizat pentru masurarea distantelor dintre pragurile axelor si adancimea gaurilor. Acesta este format dintr-o rigla gradata, un cursor, un vernier si un surub de fixare.

Va oferim cele mai noi modele de sublere la preturi avantajoase. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va oferi solutii practice pentru problemele dumneavoastra.

 

Lasa un comentariu
Alte produse
Sublere Sublere
Instrumente masurare
Sublere   Gama noastra de produse cuprinde sublere mecanice, digitale, sublere de adancime, sublere cu ceas, sublere pentru anvelope, sublere speciale,…
Microscoape portabile Sibiu Microscoape portabile Sibiu
Instrumente optice
Microscoape portabile Sibiu   Societatea Akkord din Sibiu pune la dispozitie clientilor sai microscoape portabile. Microscoapele sunt instrumente…
Durimetre pentru cauciucuri Durimetre pentru cauciucuri
Instrumente masurare
Durimetre pentru cauciucuri   Pentru masurarea duritatii cauciucului, precum si a produselor din acest material si nu numai, aveti la dispozitie…
Durimetre pentru aluminiu Durimetre pentru aluminiu
Instrumente masurare
Durimetre pentru aluminiu   Procedeul de masurare al duritatii aluminiului se realizeaza acum mult mai usor si mult mai rapid, daca folosesti durimetre…