SUBHI.RO SRL

Armenis 6, Sector 3, Bucuresti
Despre companie

Cu un concept inovator, ALYSAR a fost creat pentru a raspunde nevoii antreprenorilor romani pentru afacerea lor.

Promovam egalitatea de sanse in business si ne propunem sa va oferim consultanta de specialitate fie ca sunteti un tanar antreprenor care crede in ideea sa, dar nu stie cum sa o dezvolte si cu ce resurse, fie ca aveti deja o afacere si vreti sa-i aduceti valoare adaugata sau daca sunteti un investitor strain ce cauta parteneri de incredere care sa-i prezinte cele mai bune solutii pentru peisajul de business romanesc.

Despre Alysar putem spune ca este o echipa de specialisti pregatiti sa se ocupe temeinic de fiecare segment al afacerii dvs.

Va asteptam zilnic intr-o ambianta placuta si prietenoasa cu tarife accesibile si corecte, conduse de specialisti cu experienta de peste 15 de ani.

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Ultimele servicii
Contabilitate financiara Contabilitate financiara
Contabililtate
Toate documentele dumneavoastra vor avea transpunere in conturile contabile. Aceasta este oglinda companiei dumneavoastra.  
Contabilitate de gestiune Contabilitate de gestiune
Contabililtate
Asiguram inregistrarea corecta a documentelor de intrare/iesire din gestiune, deasemenea verificam departamentul de gestiune acolo unde este efectuat…
Contabilitate criptomonede Contabilitate criptomonede
Domenii
Cum incasam serviciile prestate prin criptomonede ? Contabilitate criptomonede pentru PFA Aveti o factura de servicii sa spunem de 10.000 lei si incasati…
Date de contact
Armenis 6, Sector 3, Bucuresti, Bucure┼čti, Judetul Bucure┼čti
07381*****
Ore de lucru
  • Luni 09:00 - 18:00
  • Marti 09:00 - 18:00
  • Miercuri 09:00 - 18:00
  • Joi 09:00 - 18:00
  • Vineri 09:00 - 18:00
Statistica
0 aprecieri
1132 vizualizari
0.00 / 0