Sonnek Engineering

Str. Faurului Nr. 9
Articole
Pompe submersibile doar prin Sonnek Enginnering
Pompe submersibile doar prin Sonnek Enginnering
Asigura un volum de apa si presiune mai mare, cu un consum mai mic de energie, fiind in acelasi timp extrem de puternice si silentioase. Acestea sunt doar o mica parte din avantajele pe care pompele submersibile le ofera utilizatorilor si celor aflati in cautarea unor solutii eficiente de alimentare cu apa. Mai mult decat atat, acestea pot fi utilizate in diverse aplicatii si activitati, precum forajul, in pisicine, fantani si iazuri, sonde si canalizari. Pe langa faptul ca pompa submersibila este ermetic sigilata si impermeabila, exista numeroase alte beneficii ale utilizarii unui astfel de produs.
 • Silvana Vorovenci
 • 31.01.2014
Sonnek Engineering – Solutii in tratarea apelor reziduale!
Sonnek Engineering – Solutii in tratarea apelor reziduale!
In cazul in care locuiti intr-o zona care nu beneficiaza de o retea de canalizare si sunteti o persoana procupata de calitatea mediului, un investitor interesat sa va conformati standardelor de mediu sau un gospodar dornic sa asigure familiei sale un nivel sporit de confort si igiena, cu un consum rational de apa, energie, efort si bani, solutia pe care o cautati o gasiti la Sonnek Engineering. Firma din Austria, care are o filiala si la Sibiu, va pune la dispozitie sisteme de epurare a apelor si solutii generale pentru aprovizionare cu apa. Datorita nivelului tehnologic actual si experientei acumulate de personalul de care dispune, aceasta firma va ofera echipamente si solutii cu un excelent raport performanta / cost.
 • Adrian
 • 17.12.2013
Sonnek Engineering, un nume ce ofera garantia calitatii
Sonnek Engineering, un nume ce ofera garantia calitatii
Pompa submersibila este realizata pentru a fi plasata prin scufundare in apa sau intr-un lichid ce urmeaza sa fie evacuat. Pompele submersibile sunt fabricate din inox sau din plastic. Pompele submersibile din plastic se folosesc la deservarea apelor murdare. In schimb, pompele submersibile realizate din inox sunt folosite la lichidele curate, fara pic de fibre in compozitia lor, cum este si apa. Firma Sonnek Engineering din Sibiu vine in ajutorul tau cu o gama larga si diversificata de pompe submersibile de calitate superioara.
 • Oana Birgaoanu
 • 13.01.2013
Sonnek Engineering-Expertul tehnicii fluidelor
Sonnek Engineering-Expertul tehnicii fluidelor
Puternice si fiabile, rapide si sigure. Pompele dozatoare fac parte din categoria echipamentelor ce nu trebuie sa lipseasca celor care pun pret pe eficienta. Utilizate, de regula la instalatiile de tratare a apelor reziduale, regiile autonome a apelor, industria chimica si cea petroliera, pompele dozatoare dispun de o buna capacitate de aspirare, dozaj suplu si nu in ultimul rand, o precizie constanta a dozajului chiar si in cazul variatiilor de presiune. Daca esti in cautarea unui astfel de produs, in cele ce urmeaza, te vom indruma spre cea mai buna alegere.
 • Silvana Vorovenci
 • 11.12.2013
Cate tipuri de pompe submersibile cunoasteti? – Sonnek Engineering
Cate tipuri de pompe submersibile cunoasteti? – Sonnek Engineering
Pe piata exista numeroase tipuri de pompe submersibile in functie de calitatea apei care se doreste a fi transportata, ca sa nu mai spunem si despre numarul mare de modele disponibil pentru fiecare tip de pompa. Asadar, in categoria “pompe submersibile” sunt incluse: pompele submersibile de apa curata, pompe submersibile de apa semi-curata, pompe submersibile pentru drenaj, pompe submersibile pentru ape murdare si pompe submersibile pentru ape reziduale.
 • Anca Ionesei
 • 02.12.2013
Sonnek Engineering – Electropompe submersibile pentru o gama variata de utilizari!
Sonnek Engineering – Electropompe submersibile pentru o gama variata de utilizari!
Echipamente folosite atat in scop industrial, cat si rezidential, aceste pompe sunt deosebit de sigure in conditii de functionare la uscat, foarte rezistente si durabile si usor de intretinut. Ele nu au manta de racire si sunt utilizate cu precadere in tranzitarea fluxurilor de ape reziduale, in domeniul industrial sau rezidential. Pompele submersibile Sonnek Engineering pentru apa curata se utilizeaza in fantani, rezervoare sau puturi. Ele pot fi automatizate in functie de aplicatia in care sunt instalate folosindu-se tablouri de comanda si control, senzori pentru lipsa apei, senzori de presiune, plutitori cu contacte electrice.
 • Adrian
 • 18.11.2013
Sonnek Engineering, pompe verticale exceptionale
Sonnek Engineering, pompe verticale exceptionale
Cauti un furnizor de pompe verticale de cea mai buna calitate si nu gasesti? Noi iti recomandam sa apelezi cu incredere la produsele comercializate de catre firma Sonnek Engineering din Sibiu. Aceasta firma iti pune la dispozitie binecunoscutele pompe fabricate de firma austriaca Sonnek Engineering care, cu cei peste 80 de ani de experienta in domeniu, este capabila sa satisfaca si cele mai exigente cereri.
 • Oana Birgaoanu
 • 27.10.2013
Sonnek Engineering – De ce aveti nevoie de pompe centrifugale ?
Sonnek Engineering – De ce aveti nevoie de pompe centrifugale ?
ie ca sunteti un actor pe piata industriala sau un simplu utilizator casnic, aveti de a face frecvent cu actiuni care implica substante lichide. In aceste circumstante, exista un echipament tehnic care nu ar trebui sa va lipseasca din dotare: pompa centrifugala. Aceste pompe au o gama variata de aplicatii, fiind utilizate in aproape toate procesele in care se vehiculeaza lichide. Pentru ca mai mult ca sigur sunteti in situatia de a avea nevoie de un astfel de utilaj, compania Sonnek Engineering din Sibiu va ofera cele mai bune pompe centrifugale de pe piata tehnologiilor de tranzitare a fluidelor. De o calitate exceptionala si la preturi permisive, aceste pompe sunt exact cele de care aveti nevoie pentru orice activitate in domeniul fluidelor.
 • Adrian
 • 31.10.2013