Romtest

Str. Lacului, Nr. 13
Articole
Traieste sanatos beneficiind de ofertele Romtest
Traieste sanatos beneficiind de ofertele Romtest
Un stil de viata sanatos garanteaza o minte limpede si capabila sa treaca peste toate obstacolele zilnice si peste stresul cotidian. Dar pentru a avea un stil de viata sanatos trebuie sa va ingrijiti de persoana dumneavoastra punand accentul pe calitate si nu pe cantitate. Pentru a va oferi o mana de ajutor in initiativa dumneavoastra, in cele ce urmeaza o sa va prezint purificatoarele de aer comercializate de compania Romtest.
 • Andrei Prescura
 • 19.12.2013
Romtest: Sisteme de climatizare inovatoare
Romtest: Sisteme de climatizare inovatoare
Asigurarea unui ambient in care temperatura sa fie optima pentru desfasurarea activitatilor de zi cu zi este o necesitate ce trebuie indeplinita indiferent de doemniul de activitate catre care putem face referire. Dar mentinerea unei temperaturi constante nu se poate realiza decat prin intermediul unor instalatii de profil, instalatii sau dispozitive care sunt special concepute pentru astfel de operatii. In cazul in care va doriti produse de calitate, la preturi avantajoase, va recomandam oferta companiei Romtest, companie recunoscuta pentru sistemele de climatizare inovatoare comercializate.
 • Andrei
 • 03.12.2013
Respira sanatos cu Romtest
Respira sanatos cu Romtest
Mediul in care traim si ne desfasuram activitatea de zi cu zi ne ofera destule motive de ingrijorare cu referire la sanatatea noastra si a celor din jur. Chiar daca sunt lucruri pe care nu le putem stapanii sau asupra carora nu avem puterea de a interveni, putem totusi sa alegem felul in care traim. Astfel pentru a va asigura un ambient sanatos si relaxant la locul de munca sau in cadrul propriei locuinte, va recomand produsele Romtest si anume purificatoarele de aer Daikin.
 • Andrei
 • 14.11.2013
Romtest – pentru un aer purificat!
Romtest – pentru un aer purificat!
Este important sa respiri un aer curat la birou si in casa ta, de aceea Romtest pune la dispozitie o gama variata de purificatoare de aer, cu functia de imbunatatire a calitatii aerului si mentinerea umiditatii. Purificatoarele de aer Daikin pot fi amplasate aproape in orice parte a incaperii, fiind silentioase si avand un debit mare de aer. Specialistii recomanda purificatorul de aer pentru a elimina mirosurile neplacute, care sunt cauzate de bacterii, mucegaiuri sau ciuperci care se gasesc in pereti sau podele. Purificatoarele de aer asigura igiena aerului, inlaturand agentii daunatori si mirosurile neplacute. Aparatul are greutate si dimensiuni reduse, motiv pentru care poate fi amplasat cu usurinta in orice spatiu.
 • Lavinia Bilba
 • 31.10.2013
Daikin Emura – Sistemele de climatizare competitive
Daikin Emura – Sistemele de climatizare competitive
In momentele cand simti ca zapuseala de afara este insuportabila apreciezi un sistem de climatizare. Atunci cand simti pe piele un dezechilibru vadit intre starea normala si umiditatea scazuta sau crescuta apreciezi sisteme de climatizare. Dupa o zi geroasa petrecuta pe drumuri, cand nu visezi decat la o ambianta calda si uscata apreciezi si mai mult sistemele de climatizare.
 • seby
 • 20.03.2013
Purificatoare de aer de la Romtest
Purificatoare de aer de la Romtest
Va aduceti aminte o reclama recenta de pe tv, in care niste unii legati la ochi trebuiau sa ghiceasca daca in camera in care se aflau era curatenie sau nu, doar ghidati de miros? Si peceau de fiecare data caci, bineinteles, in camerele dezordonate aerul era fresh, iar in cele aranjate era statut. Morala: calitatea aerului nu are legatura neaparat cu nivelul de curatenie dintr-o casa (normal ca e bine sa tinem cat mai curat spatiul in care locuim) ci cu device-ul prin care il facem simtit in incapere (produsul la care se facea reclama respectiva era la un deodorant pentru aer).
 • Alin
 • 09.05.2013
Confort termic cu Romtest
Confort termic cu Romtest
Aparatul de aer conditionat mono-split este un echipament special pentru conditionarea aerului, fiind compus dint-o unitate interioara, o unitate exterioara si o telecomanda pentru unitatea interioara, cu care se pot modifica caracteristicile aerului ce iese din aceasta unitate. Sistemele mono-split sunt foarte des intalnite, ele fiind utilizate pentru confortul din locuinte sau birouri. Aceste echipamente de climatizare pot fi folosite atat pentru racirea aerului, cat si pentru incalzirea lui. Ai nevoie de aer conditionat si nu stii la cine sa apelezi? Romtest este partenerul tau ideal!
 • Oana Birgaoanu
 • 14.05.2013
Romtest – lider pe piata sistemelor de climatizare
Romtest – lider pe piata sistemelor de climatizare
Infiintata in anul 1992, in Timisoara, compania s-a dezvoltat initial ca o societate comerciala al carui obiect principal de activitate era constituit de comercializarea instalatiilor de climatizare. Odata cu trecerea timpului, compania timisoreana pune bazele unui parteneriat de durata cu una dintre cele mai mari companii in domeniul climatizarii, la nivel mondial: Daikin. Liderul japonez nu este singurul partener al firmei, compania Romtest detinand parteneriate si cu alte firme importante din domeniu precum LG. Datorita acestor colaborari cu colosii internationali Daikin si LG, compania Romtest aduce pe piata romaneasca cele mai moderne si inovatoare echipamente de climatizare, ocupandu-se cu comercializarea unei game diversficate de aparate electrice, electronice si electrocasnice.
 • Dan Constantin
 • 28.05.2013