King Sistem

B-dul Marasesti nr.49 sector 4

Sisteme antiglont

Sisteme antiglont

 

Aveti cerinte suplimentare in ceea ce priveste securitatea? Beneficiati acum de oferta noastra pentru sisteme antiglont avizate in conformitate cu legea.

Sistemele antiglont se utilizeaza, de obice pentru caserii, case de schimb valutar, banci sau case de amanet pentru a spori securitatea. Toate sistemele sunt avizate conform legii 333/2003.

In prezent, siguranta persoanelor este foarte importanta, de accea luarea unor masuri de protectie suplimentata sunt absolut necesare. Sistemele antiglont contribuie la realizarea tranzactiilor in siguranta, astfel evitandu-se eventualele infractiuni sau neplaceri.

Cum functioneaza sticla antiglont?

Pentru a deveni rezistenta la gloante, sticla este supusa unui proces numit laminare. Aceasta consta in tratarea sticlei cu policarbonat care este un material transparent, usor, rezistent la socuri. Exista geamuri antiglont ce au capacitatea de a opri un glont doar daca este lovit dintr-o anumita parte, trecerea glontului fiind permisa fara probleme de cealalta parte.

Asigurati-va afacerea prin intermediul produselor noastre !

Lasa un comentariu
Alte produse
Sisteme antiglont Sisteme antiglont
Antiefractie
Sisteme antiglont   Aveti cerinte suplimentare in ceea ce priveste securitatea? Beneficiati acum de oferta noastra pentru sisteme antiglont avizate…
Interfoane video color Interfoane video color
Control acces
Interfoane video color   Contacteaza-ne acum si beneficiaza de oferta noastra de interfoane video color. Descopera modele noi potrivite pentru afacerea…