Sistematic Engineering

Dragos Voda, nr. 37, sector 2
Despre companie

Sistematic Engineering este o companie cu o vasta experienta in dezvoltarea de afaceri si derularea intregului proces de import-export si distributie pentru industrie si constructii.

Compania activeaza de peste 20 de ani pe piata romaneasca si internationala avand ca obiectiv declarat transformarea tehnologiilor moderne in adevarate fabrici de bani pentru clientii sai. Fie ca este vorba de companii mari, consacrate care vor sa-si diversifice portofoliul de investitii,  de firme mijlocii care doresc o extindere sau o reconversie spre o activitate mai profitabila sau de firme mici ori persoane fizice care-si doresc o intrare fara probleme pe piata, Sistematic Engineering este partenerul potrivit datorita experientei in consultanta, conducere de proiecte sau dezvoltare de afaceri.

Avand avantajul de a lucra intens pe pietele occidentale, specialistii sai sunt educati sa monitorizeze permanent tendintele internationale si sa foloseasca aceste oportunitati in favoarea clientilor sai, dezvoltand organizatii sau mecanisme de afaceri prin care acestia au un avantaj competitiv cert in domeniul in care aleg sa activeze.

Feroneria si accesoriile VHS pentru ferestre si usi din PVC, aluminiu si lemn, precum si profilele Stark reprezinta una din oportunitatile create pe piata romaneasca pentru fabricantii de tamplarie, pentru distribuitori specializati si pentru magazine generale de materiale de constructie si nu in ultimul rand pentru clientul final, beneficiarul casnic sau industrial al acestor produse.

Produsele comercializate se ridica la nivelul celor utilizate in Europa de Vest, de tari precum Germania, Anglia si Franta, unde sunt si vandute in prezent sub forma de componente VHS si Stark sau direct ca usi si ferestre gata de montaj. Acest lucru ne permite atat noua cat si clientilor nostri obtinerea unor marje superioare de profit.

Datorita gamei variate si complete, familiile de produsele distribuite concureaza cu marcile de calitate superioara prezente pe piata romaneasca, cat si cu cele din gama low-cost, clientii neavand decat sa aleaga gama cea mai potrivita pentru cerintele de pret si cost de care au nevoie. In acest fel, utilizand doar VHS si Starkprofilen, acestia pot satisface aproape orice nivel de calitate si de cost, cateodata cu doar 2-3 componente, nefiind obligati sa schimbe si profilul sau marca de feronerie, cu pierderile de timp, manopera de reglaj si numerar pentru stocuri aferente. Asa cum clientii au inceput deja sa observe, beneficiile sunt greu de egalat in conditiile unui pret atat de accesibil, usurintei in fabricare, durabilitatii crescute, aspectului modern si eficientei energetice.

Obiectivul companiei Sistematic Engineering este calitatea fara compromis, obiectiv indeplinit cu succes pana acum atat prin caracteristicile tehnice si economice descrise, dar foarte important, prin modul inovativ de a oferi clientilor consultanta tehnica, consultanta pentru sporirea vanzarilor si consolidarea afacerilor acestora, precum si conditii de aprovizionare si servire prompta la sediul clientilor, fara discontinuitati de stoc. Toate acestea conduc la cresterea cumulului de vanzari si a numarului de clienti multumiti atat din tara, cat si din Europa.

Va asteptam cu cele mai bune oferte in domeniul feroneriei VHS si profilelor PVC pentru ferestre si usi, indiferent ca sunteti fabricanti, distribuitori specializati, magazine generale de materiale de constructie sau beneficiari casnici sau industriali care au proiecte proprii mai mari.

Retineti! Oportunitatile nu dispar de pe piata, ele sunt doar valorificate de altii !

Sediu central: Bucuresti , Str. Dragos Voda 37, sect 2, tel/fax 0216191209
Depozite: Timisoara 0729 959 455, Craiova 0723 184 031, Constanta 0723 184 033

www.starkprofilen.ro powered by Sistematic Engineering

 

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Sisteme cu dubla deschidere Sisteme cu dubla deschidere
Tamplarie PVC - Sistematic Engineering
Sistematic Engineering comercializeaza sisteme oscilobatante cu dubla deschidere  pentru ferestre si usi din PVC cu geam termopan, produse…
Sisteme deschidere oscilanta Sisteme deschidere oscilanta
Feronerie VHS - Sistematic Engineering
Pentru sisteme de deschidere oscilanta a ferestrelor, alegeti doar produse de calitate: feroneria marca VHS oferita de catre firma…
Sisteme deschidere oscilanta Sisteme deschidere oscilanta
Tamplarie PVC - Sistematic Engineering
Pentru sisteme de deschidere oscilanta a ferestrelor, alegeti doar produse de calitate: feroneria marca VHS oferita de catre firma…
Feronerie deschidere batanta Feronerie deschidere batanta
Tamplarie PVC - Sistematic Engineering
Doriti sa achizitionati cele mai eficiente elemente de feronerie pentru deschiderea batanta a usilor, respectiv ferestrelor termopan?…
Ultimele servicii
Distribuitor Feronerie si Accesorii VHS, Profile Stark Distribuitor Feronerie si Accesorii VHS, Profile Stark
Compania Sistematic Engineering activand de peste 20 de ani in domeniul dezvoltarii de afaceri si comertului international, a infintat un centru…
Date de contact
Dragos Voda, nr. 37, sector 2, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
0216-*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
27650 vizualizari
0.00 / 0