Sigicom

Str. Tarpiului, nr. 40 C
Articole
Sfaturi pentru sporirea calitatii proiectelor din boltari constructii
Sfaturi pentru sporirea calitatii proiectelor din boltari constructii
Despre boltari constructii poate exista destule articole, insa ceea ce noi, Sigicom, nu am prea gasit, este un articol despre utilizarea inteligenta a acestora, practic idei ingenioase prin care puteti conferi rezistenta structurii, sau puteti aduce un aport economic proiectului dumneavoastra, dar nu numai.
 • Bianca Hau
 • 28.05.2015
Boltari zidarie fabricati de Sigicom!
Boltari zidarie fabricati de Sigicom!
Pentru a realiza lucrari de constructii simplu si rapid, trebuie sa utilizezi boltari zidarie de la Sigicom. Acest tip de boltari zidarie sunt din ce in ce mai utilizati in lucrarile de constructii datorita eficientei si rapiditatii cu care acestea sunt ridicate.
 • Lavinia Bilba
 • 18.09.2014
Avantaje boltari zidarie de la Sigicom
Avantaje boltari zidarie de la Sigicom
Boltari zidarie sunt de fapt niste elemente prefabricate ce au la baza betonul normal. Impreuna cu boltarii pentru fundatie, boltarii de zidarie te ajuta sa ridici o constructie in doi timpi si trei miscari, fara prea mare efort si cu minim de personal.
 • Oana Birgaoanu
 • 17.09.2014
Sigicom stie tot despre boltari zidarie!
Sigicom stie tot despre boltari zidarie!
Daca detii o afacere in domeniul constructiilor sau vrei sa realizezi o constructie rapida, Sigicom iti ofera materiale si boltari zidarie de calitate. Oferiti la dimensiunile solicitate de catre beneficiar si cu o rezistenta ridicata, acesti boltari zidarie sunt realizati in concordanta cu normele in vigoare aplicabile in Romania.
 • Lavinia Bilba
 • 16.09.2014
Boltari zidarie pentru constructii de durata!
Boltari zidarie pentru constructii de durata!
Avantaje boltari zidarie Dar sa vedem care sunt aceste avantaje ce recomanda boltarii pentru zidarie ca fiind alegerea ideala pentru constructia voastra: se pot utiliza intr-o gama larga de aplicatii: garaje, magazii, pivnite, grajduri, ferme, etc.; materiile ce intra in componenta lor nu afecteaza in niciun fel sanatatea oamenilor; au dimensiuni precise; sunt rezistenti la factorii de mediu, la umiditate, la ciclurile inghet-dezghet, la compresiune, etc.; au o durata indelungata de exploatare; contribuie la reducerea costurilor manoperei si a timpului de executie; sunt realizati cu ajutorul unei tehnologii de varf in acord cu normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu; au o structura compacta si robusta; se monteaza usor; sunt fiabili; au un aspect estetic atractiv.
 • Ionesei Anca
 • 03.04.2014
Elemente de constructie pentru zidarie – Sigicom
Elemente de constructie pentru zidarie – Sigicom
Societatea Sigicom din Bistrita-Nasaud isi desfasoara activitatea in domeniul productiei de semifabricate din beton- boltari, placi pentru garduri si stalpi/spalieri- pentru diferite tipuri de aplicatii. Bolatarii pot fi utilizati pentru realizarea zidariei din beton sau a fundatiilor, iar celelalte doua tipuri de produse- gardurile si stalpii- pentru diverse imprejmuiri.
 • Anca Ionesei
 • 23.01.2014
Sigicom: Expertul in constructii de care ai nevoie
Sigicom: Expertul in constructii de care ai nevoie
Constructia unei case, sau locuinte se realizeaza dupa un anumit proiect. Acest proiect este stabilit de compania de constructii in urma consultarii du viitorul beneficiar si in functie de bugetul aflat la dispozitie. Se poate alege astfel executia unei case sau locuinte din caramida, din beton, sau din boltari din beton. O varianta usoara, ieftina si rapida prin care se poate ridica o casa este reprezentata de utilizarea boltarilor din beton, acest procedeu fiind preferat de majoritatea companiilor ce activeaza in domeniul constructiilor.
 • Andrei
 • 03.12.2013
Sigicom ofera boltari pentru fundatie si zidarie!
Sigicom ofera boltari pentru fundatie si zidarie!
Fie ca realizezi o fundatie sau vrei sa ridici un zid din beton, boltarii de cea mai buna calitate oferiti de Sigicom sunt alegerea ideala. Sigicom produce boltari ieftini din beton care asigura o utilizare destul de facila, gratie dimensiunilor fixe si muchiilor bine definite ale acestora. Boltarii reprezinta o solutie mult mai ieftina si mai rapida decat constructiile care se realizeaza prin utilizarea de caramizi sau BCA. Boltarii pot fi pentru fundatie sau pentru zidarie in functie de necesitatile clientilor. In functie de destinatia boltarilor, acestia au anumite forme si caracteristici bine definite. In plus, fabricarea boltarilor este un procedeu simplu, intrucat betonul semiuscat este turnat in matrite specialr si apoi este presat cu ajutorul unor vibroprese.
 • Lavinia Bilba
 • 19.11.2013