Espediss Com

Str. Gh. Lazar, nr. 41-43
Articole
Espediss Com: Sfoara Sisal
Espediss Com: Sfoara Sisal
In domeniul industrial, cel al constructiilor sau chiar in cel comercial sunt necesare echipamente speciale in vederea ridicarii, manevrarii si transportului de materiale, utilaje si produse de tonaj, sau de dimensiuni si volume mari. In acest sens este nevoie de utilizarea unor mecanisme de specialitate ce functioneaza de regula pe baza de scripeti. Acesti scripeti sunt actionati prin intermediul unor sfori de specialitate, sfori ce pot intra in componenta unor cladiri asigurant stabilitatea si rezistenta acestor. Avand in vedere aceste aspecte, in cele ce urmeaza o sa va descriu si prezint sfoara Sisal comercializata de compania Espediss Com. - See more at: http://www.biz-smart.ro/espediss-com-sfoara-sisal/#sthash.TTsxCrUU.dpuf
 • Andrei Prescura
 • 03.04.2014
Sfoara polypropylena de la Espediss Com – Alegeti materialul bun la toate!
Sfoara polypropylena de la Espediss Com – Alegeti materialul bun la toate!
Folosirea sforilor pentru constructii, ridicat, tras, legat, transport, etc., dateaza din timpuri preistorice si a fost esentiala in activitatile umane cele mai simple, avand un rol important in progresul umanitatii. In zilele noastre, sfoara se numara printre cele mai avantajoase accesorii de legat si compactat folosite de catre toate companiile care, prin activitatea lor, intreprind si actiuni de manipulare si transport al marfurilor. Sfoara impletita este confectionata in general din fibre sintetice ca nylonul, polipropilenul si poliesterul. Nylonul este caracterizat prin rezistenta la intemperii si imbatranire a materialului precum si rezistenta in fata razelor UV. Poliesterul este rezistent la abraziune, intindere, raze ultraviolete si isi modifica in mica masura lungimea cand este ud. Polypropylena este des folosita datorita avantajelor multiple pe care le ofera.
 • Adrian Baciu
 • 28.03.2014
Avantajele sforii Sisal – Espediss Com
Avantajele sforii Sisal – Espediss Com
Fiind o persoana cu cunostiinte in domeniul constructiilor, stii cat de importanta este utilizarea accesoriilor de calitate, pentru a evita eventualele probleme si pentru a obtine cele mai bune rezultate. Pe langa procesul de constructie in sine, trebuie sa acorzi importanta si manevrarii materialelor de constructie sau trasnportului acestora la destinatie. Pentru a facilita manevrarea materialelor de constructie, firma noastra iti pune la dispozitie sfoara Sisal, potrivita intr-o gama vasta de activitati.
 • Zorina Constantinescu
 • 19.02.2014
Espediss Com-Pentru legaturi stranse si sigure
Espediss Com-Pentru legaturi stranse si sigure
Rezistenta si durabilitatea, sunt cele doua elemente importante atunci cand vine vorba de impachetarea diverselor obiecte sau marfuri, ridicari si alte tipuri de transporturi. Pentru ca toate acestea sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta, este nevoie de materiale corespunzatoare. Ca orice accesoriu folosit pentru compactare, sfoara aduce cu sine numeroase avantaje. Practic, aceasta se numara printre cele mai utile elemente de legat folosite de catre toate companiile care, prin activitatea lor intreprind si actiuni de manipulare si transport al marfurilor. Si pentru ca randamentul sa fie unul strasnic, sfoara sisal se detaseaza fata de restul tipurilor de sfori datorita rezistentei desavarsite. In comparatie cu restul accesorilor folosite pentru legat, sfoara sisal este alegerea perfecta, mai ales pentru marfurile cu volum si o greutate medie. Mai mult decat atat, printre avantajele acesteia se numara costurile foarte reduse de achizitie.
 • Silvana Vorovenci
 • 22.11.2013
Espediss Com leaga tot ce doresti
Espediss Com leaga tot ce doresti
Ai nevoie de sfoara de balotat si cauti un furnizor de incredere ce practica cele mai bune preturi pentru o sfoara de cea mai buna calitate? Daca da, noi iti recomandam sa apelezi cu incredere la firma Espediss Com din Lugoj. Calitatea deosebita a produselor comercializate de aceasta firma ii califica drept cel mai bun partener de afaceri pentru tine.
 • Seby
 • 18.10.2013
Espediss Com – Furnizorul tau principal de sfori, snururi si franghii
Espediss Com – Furnizorul tau principal de sfori, snururi si franghii
Cautati o firma specializata in realizarea si comercializarea diferitelor tipuri de sfori naturale sau sintetice, snururi si fibre sintetice? Vreti sa cumparati sfoara sisal si nu stiti la cine sa apelati? Nimic mai simplu! Compania timisoreana Espediss Com detine toate resursele necesare pentru a oferi clientilor sai sfori naturale si sintetice de calitate, la preturi foarte avantajoase.
 • Dan Constantin
 • 04.09.2013
Espediss Com – siguranta de care ai nevoie!
Espediss Com – siguranta de care ai nevoie!
Avand 20 de ani de experienta in domeniu, firma Espediss Com s-a impus in fata concurentei atat prin seriozitatea si profesionalismul manifestate in relatiile cu partenerii de afaceri, cat si prin calitatea produselor oferite clientilor.
 • Seby
 • 06.08.2013
Sfoara Sisal – rezistenta si durabilitate
Sfoara Sisal – rezistenta si durabilitate
Sisalul este o planta ale carei fibre sunt foarte rigide. Datorita acestei proprietati, ea este folosita pentru realizarea sforilor (asa numitele sfori sisal, foarte importante in domeniul constructiilor). Termenul Sisal, in functie de context poate face referire fie la planta, fie la fibra plantei.
 • Dan Constantin
 • 28.03.2013