ACTUAL CLEAN

Categorii servicii

servicii profesionale de curatenie

Scapa de grija angajarii unui personal specializat , de gasirea unor produse eficiente sau de investitia in echipamente profesionale de curatat.

Externalizarea serviciilor de curatenie birouri si spatii comerciale aduce urmatoarele avantaje :

Economie – o firma de curatenie care dispune de o echipa specializata si echipamente inovative este mai ieftina, mai eficienta si mai sigura.

Productivitate – firma de curatenie actioneaza rapid, cu personal suficient pentru ca spatiul in care isi desfasoara activitatea sa fie blocat un timp minim.

Eficienta – serviciile de curatenie sunt complete, la standardate inalte, cu ajutorul unui personal si al unor echipamente profesionale si inovative. Acestea asigura o eficienta atat a resurelor economice cat si a timpului dedicat acestui serviciu.

Fie ca doresti sa ne contractezi ocazional sau permanent , fie ca ai o firma mica sau o intreprindere cu sute de angajati , poti avea incredere in profesionistii  de la “Actual Clean”.

 Noi ne adaptam oricarui spatiu si iti garantam seriozitatea si caliatea serviciilor de curatenie birouri si spatii comerciale oferite. Ne deplasam la tine daca esti din Municipiul Baia Mare si din localitatile limitrofe (Recea, Satu Nou de Jos, Baia Sprie, Tautii Magheraus, Satu Nou de Sus, etc).

Frecventa de prestare a serviciilor de curatenie birouri si spatii comerciale poate fi aleasa optand pentru una din variantele :

lunar, saptamanal sau zilnic, ori creand un program specializat.

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
servicii profesionale de curatenie servicii profesionale de curatenie
Scapa de grija angajarii unui personal specializat , de gasirea unor produse eficiente sau de investitia in echipamente profesionale de curatat. Externalizarea…