Q Architects

Str. Florimund Mercy, nr.7, Timisoara
Articole
Alege serviciile de arhitectura plan urban oferite de Q Architects!
Alege serviciile de arhitectura plan urban oferite de Q Architects!
De multe ori ne plimbam prin oras si, observand cladiri noi, avem senzatia ca acestea au aparut de nicaeri peste noapte. Ei bine, adevarul este ca aparitia fiecarei cladiri este conditionata de foarte multa planificare, eforturi pentru a obtine toate aprobarile necesare, resurse financiare si, bineinteles, durata de timp necesara procesului de constructie propriu-zis. Unul dintre primele teste de care trebuie sa treaca un proiect architectural pentru a se transforma mai apoi intr-o cladire este planul urbanistic.
 • Zorina Constantinescu
 • 21.11.2013
Arhitectura urbana
Arhitectura urbana
Arhitectura incepe de la primele locuinte temporare ale omului primitiv construite din pielea animalelor, oase, lemne, lut si namol. Odata cu trecerea timpul arhitectura a evoluat. In arhitectura egipteana vechile orase au fost construite din chirpici si caramida. In arhitectura oraselor antice regasim ca si material de constructie piatra si rocile decorative. Grecii erau buni arhitecti, faceau planuri de urbanism si proiectau orase folosind ca materiale de constructii piatra, caramida cruda sau lemn.
 • Bianca
 • 15.01.2013
Adopta un stil arhitectural unic cu Q Architects
Adopta un stil arhitectural unic cu Q Architects
Arhitectura este considerata de unii oameni o arta, de alti oameni o stiinta. Realitatea este ca arhitectura este arta si stiinta de a construi si proiecta diferite constructii. Un arhitect este un adevarat savant, el schitand desene cu mult inainte de a avea studii de specialitate, apoi pregatindu-se sase ani in facultate pentru a pune pe picioare adevarate constructii. Daca vorbim de arhitectura ca si arta, trebuie sa specificam faptul ca spre deosebire de celelalte arte, arhitectura presupune o foarte mare responsabilitate din partea artistului (arhitectului).
 • seby
 • 16.03.2013
Q Architects – arhitectura la standarde europene
Q Architects – arhitectura la standarde europene
Arhitecti Q este biroul de arhitectura format prin fuziunea a MDB Arhitectilor cu Balthasarh, la conducerea acestuia aflandu-se cunoscutii arhitecti Daniel Bilec, Cristian Boltres, Daniel Ursu si Madalin Iftimescu, specialistii ce pun la mare pret calitatea proiectelor venite din partea clientilor.
 • Mirela Sturzoiu
 • 17.05.2013
Q Architects Timisoara – arhitectura de top!
Q Architects Timisoara – arhitectura de top!
Ai nevoie de lucrari si proiecte de calitate europeana, realizate in termenii contractuali initiali, la cele mai bune preturi de pe piata? timp util, de profesionisti in domeniu? Cauti specialistii care sa-ti ofere idei moderne in domeniul arhitecturii? Esti adeptul stilului rafinat, designului modern si al restaurarilor inedite? Atunci cu siguranta la Q Architects Timisoara vei gasi exact ceea ce iti doresti!
 • Mirela Sturzoiu
 • 31.07.2013
Cu ajutorul Q Architects cladirile isi recapata farmecul
Cu ajutorul Q Architects cladirile isi recapata farmecul
Timpul isi lasa amprenta pe mai toate cladirile, care cu zeci sau chiar sute de ani in urma, faceau deliciul trecatorilor. Martore tacute a numeroaselor schimbari si evenimente, cladirile sunt, inevitabil, afectate de conditiile meteo nefavorabile, cutremure, precum si alti factori nocivi, care stirbesc din frumusetea initiala a acestor constructii. Este momentul in care se impun lucrari de restaurare care sa acopere, sau sa repare ceea ce trecerea timului a lasat. Proiectul de restaurare reprezinta o activitate complexa, care presupune conlucrarea multidisciplinara a mai multor categorii de specialisti, precum arhitecti-restauratori, artisti plastici, istorici, arheologi, ingineri de structuri, ingineri de instalatii, ingineri geologi etc.
 • Silvana Vorovenci
 • 22.10.2013
Alege Q Architects si totul e ca nou!
Alege Q Architects si totul e ca nou!
In momentul in care vei avea si tu nevoie de o echipa de profesionisti care sa-ti ofere serviciul de arhitectura de restaurare, ia legatura cu Q Architects.
 • Oana Birgaoanu
 • 03.10.2013
Q Architects – specialistul care iti redefineste spatiul!
Q Architects – specialistul care iti redefineste spatiul!
Q Architects Timisoara este compania in care profesionistii si-au dat intalnire, unindu-si competentele, experienta, talentele si abilitatile.
 • Mirela Sturzoiu
 • 24.06.2013