Proenergy Contracting

Str. Depozitelor, nr.31

Service utilaje terasiere

Service utilaje terasiere 

 

Service-ul pentru utilaje terasiere de tipul buldozerelor, excavatoarelor si buldoexcavatoarelor al companiei Proenergy din Pitesti ofera servicii de reparatii, intretinere si piese de schimb pentru utilajele dumneavoastra grele.

Cu o vasta experienta pe piata depanarilor de utilaje grele utilizate in domeniul constructiilor sau al efectuarii lucrarilor de infrastructura de tipul drumurilor, podurilor sau terasamentelor, compania Prodenergy este un nume care nu mai are nevoie de nici o prezentare.

Profesionalismul la standarde europene al colectivului specializat si extrem de competent al firmei a construit un timp un adevarat renume, fundamentat pe parteneriate reciproc avantajoase cu producatorii principali de utilaje de acest tip. Pentru toti cei care au nevoie de o asistenta tehnica realizata la un inalt nivel de pregatire profesionala, exista Proenergy! Pentru detalii tehnice accesati site-ul companiei. Va asteptam!

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Service utilaje terasiere Service utilaje terasiere
Service utilaje terasiere    Service-ul pentru utilaje terasiere de tipul buldozerelor, excavatoarelor si buldoexcavatoarelor al companiei Proenergy…