Conna Tony

Str Mihai Viteazu nr.61
Categorii servicii

Service utilaje Sebes

Service utilaje Sebes 

 

Pe langa produsele de inalta calitate pe care le furnizeaza, firma Conna Tony ofera si service pentru utilaje pe raza localitatii Sebes. Service-ul este dotat cu echipamente de cea mai noua generatie oferind posibilitatea firmei de a efectua reparatii la sistemele electrice, hidraulice si reparatii pentru picoane de la utilajele marca Komatsu. Pentru cei care au o situatie de urgenta si nu au la indemana o posibilitate de remediere a avariei, firma Conna Tony pune la dispozitia clientilor si un atelier mobil de reparatii. 

Pe langa acestea firma ofera clientilor si servicii de diagnosticare, reparatii generale si reparatii pentru cilindrii hidraulici pentru utilajele marca Caterpillar. Reparatiile la pompele hidraulice se efectueaza pentru orice marca si model de pompa iar preturile de reparatii sunt cele mai mici de pe piata din Romania.

In plus Conna Tony are specialisti ce se ocupa de reconditionarea pompelor de injectie montate pe excavatoare sau miciexcavatoare. Cele mai bune servicii si produse le veti gasi mereu la Conna Tony sin Sebes.

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Service utilaje Sebes Service utilaje Sebes
Service utilaje Sebes    Pe langa produsele de inalta calitate pe care le furnizeaza, firma Conna Tony ofera si service pentru utilaje pe raza…