Gattopardo Company

Str. Porumbacu, nr. 11, sector 6, Bucuresti

Service hidrofoare

Gattopardo Company asigura operatiuni de service hidrofoare, intervenind cu maximum de profesionalism si eficienta la fiecare solicitare, cu misiunea de a obtine satisfactia deplina a clientilor sai.

Oferim consultanta de specialitate gratuita si efectuam toate lucrarile de service necesare pentru repunerea in functiune a echipamentelor respective. Dintre acestea amintim: verificare si inlocuire pompe, reglarea componente si accesorii, inlocuire componente si accesorii (presostate, perna de aer din vasul de expansiune etc.)
Echipa care isi desfasoara activitatea in cadrul companiei este una priceputa si eficienta, capabila sa intervina rapid si eficient pentru a solutiona problemele aparute.
Piesele de schimb pe care le utilizam sunt furnizare de catre producatori renumitti in domeniu astfel ca durata lor de viata va fi una indelungata.

Pentru comenzi si informatii suplimentare, va stam cu placere la dispozitie in orice moment. Nu ezitati sa ne contactati!

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Service hidrofoare Service hidrofoare
Gattopardo Company asigura operatiuni de service hidrofoare, intervenind cu maximum de profesionalism si eficienta la fiecare solicitare, cu misiunea…
Service compresoare Service compresoare
Pentru operatiuni de service compresoare, va recomandam sa apelati cu incredere la serviciile oferite cu profesionalism si eficienta de catre echipa de…