Radian Service

B-dul Decebal 22/90

Service calculatoare Bucuresti

Service calculatoare Bucuresti

 

Sunteti in cautarea unui service de calculatoare? Radian Service este solutia dumneavoastra. Servicii profesionale, preturi promotionale.

Radian Service vine in sprijinul clientilor cu servicii de reparatii calculatoare si echipamente de birou. Prin incheierea unui contract cu societatea noastra puteti beneficia de numeroase avantaje: mentinerea echipamentelor intr-o stare de functionare excelenta permanent; consultanta gratuita software si hardware; inlocuirea echipamentelor in timpul interventiei si transport gratuit la sediul societatii; preturi promotionale pentru consumabile, piese de schimb; interventie in maxim 24 de ore de la solicitare.

Unul dintre factorii ce duc la scaderea productivitatii unei companii este intreruperea activitatii datorate problemelor IT. Compania noastra va poate ajuta cu servicii de mentenata pentru a evita astfel de situatii si astfel sa cresteti productivitatea societatii dumneavoastra.

Dispunem de o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in domeniu ce va stau la dispozitie pentru orice problema intampinati. Apelati cu incredere la serviciile noastre.

 

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Service calculatoare Bucuresti Service calculatoare Bucuresti
Service calculatoare Bucuresti   Sunteti in cautarea unui service de calculatoare? Radian Service este solutia dumneavoastra. Servicii profesionale,…