Serv Reparatii Div

Strada Portului Nr. 1
Despre companie

Serv Reparatii Div Drobeta Turnu Severin 

 

Cu o vasta experienta in domeniul reparatiilor navale, firma Serv Reparatii Div din Drobeta Turnu Severin asigura o intreaga gama de reparatii si servicii prin intermediul specialistilor si dotarilor pe care le detine.

Pe langa reparatii navale, firma ofera clientilor si servicii de proiectare si design confectii metalice si de asemenea confectionarea de mobilier naval dar si mobilier pentru case si apartamente. In plus pe langa toate acestea firma ofera asistenta pentru tamplarii, izolatii si captuseli, toate acestea fiind posibile datorita experientei si personalului calificat, care este in masura sa raspunde oricarei provocari.

Serviciile oferite de firma din Drobeta Turnu Severin sunt de cea mai inalta calitate si respecta toate standardele si normativele in vigoare, pentru a asigura conformitatea si corectitudinea lucrarilor. 

Principalele servicii oferite, pe langa cele mentionate anterior, ar fi: repararea echipamentelor si subansamblelor navale, repararea motoarelor principale, auxiliare si compresoare de aer, reparatii la gama de pompe centrifuge, reparatii la achipamentele energetice si reparatii la instalatiile de incarcare.

Va recomandam cu incredere sa incercati toata gama de servicii oferita de Serv Reparatii Div si cu siguranta veti remarca profesionalismul si dedicarea de care specialistii firmei dau dovada in raport cu solicitarile dumneavoastra.

Lasa un comentariu
Ultimele servicii
Reparatii echipamente navale Reparatii echipamente navale
Reparatii echipamente navale    Firma Serv Reparatii Div din Drobeta Turnu Severin, vine in ajurotul clientilor cu servicii de reparatii pentru…
Reparatii utilaje portuare Reparatii utilaje portuare
Reparatii utilaje portuare    Daca aveti nevoie de servicii de reparatii ale utilajelor portuare, firma Serv Reparatii Div din Drobeta…
Confectii metalice Drobeta Turnu Severin Confectii metalice Drobeta Turnu Severin
Confectii metalice Drobeta Turnu Severin    Ai nevoie de ridicarea unei confectii metalice in Drobeta Turnu Severin? Firma Serv Reparatii…
Date de contact
Strada Portului Nr. 1, Drobeta-Turnu Severin, Judetul Mehedinti (vezi harta)
0720 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
4355 vizualizari
0.00 / 0