Sergiu Art

Str. Liviu Rebreanu nr. 148 sc. D ap. 18
Articole
Sergiu Art: Arta de a picta frumos
Sergiu Art: Arta de a picta frumos
Reproducerea unor picturi celebre sau tablouri consacrate poate reprezenta o solutie extrem de utila pentru colectionarii de arta care nu pot avea tablourile sau picturile originale. Cu totii stim cat de mult poate costa o pictura originala si cat de greu poate fi ea obtinuta. De aceea, majoritatea colectionariilor de arta apeleaza la un mic truc si anume reproducerea acestor picturi. Prin reproducere intelegem desigur o copie fidela a operei de arta, o copie care sa reproduca atat tehnica picturii din epoca respectiva, materialele folosite dar si cele mai mici detalii de continut.
 • Andrei
 • 14.11.2013
Reproduceri picturi cu Sergiu Art
Reproduceri picturi cu Sergiu Art
Obiectele de arta originale, in speta picturile, sunt obiecte de colectie foarte scumpe si foarte greu de achizitionat. De aceea pentru iubitorii de frumos si pentru iubitori ai picturii, care isi doresc sa aiba in locuinta lor astfel de lucrari, se pot realiza reproduceri fidele dupa tablouri celebre ale marilor pictori si reproduceri ale icoanelor pictate in stil bizantin. Realizarea unor reproduceri dupa icoane pictate in stil bizantin se poate face si pentru lacasurile sfinte.
 • Oana Birgaoanu
 • 07.05.2013
Sergiu Art – Maestrii tablourilor sacre!
Sergiu Art – Maestrii tablourilor sacre!
In spatele cuvintelor Sergiu Art se ascunde o intreaga istorie personala. Crescut intr-o familie cu o bogata traditie crestina, familiarizat de mic cu universul religios, Serghei Pavlov a avut acces la lucrari ce tratau tematica religioasa, manifestandu-si inca de pe atunci interesul fata de arta in general si fata de iconografia ortodoxa in special.
 • Alin
 • 04.06.2013
Sergiu Art – din pasiune pentru frumos
Sergiu Art – din pasiune pentru frumos
Sunteti un colectionar de picturi realizate in stilul bizantin? Vreti sa va mariti colectia de picturi bizantine? Cautati o colaborare cu un expert in reproducerea picturilor sau icoanelor realizate in diferite stiluri artistice? Foarte simplu! Va veti satisface apetitul artistic apeland la compania Sergiu Art Timisoara, infiintata de Serghei Pavlov. In cele ce urmeaza vom discuta despre picturile artistului, despre modul in care veti putea colabora cu dumnealui si despre semnificatia talentului innascut.
 • Dan Constantin
 • 14.07.2013
Cu Sergiu Art, timpul nu mai are nici o sansa!
Cu Sergiu Art, timpul nu mai are nici o sansa!
Esti un mare iubitor de arta, de frumos si de tot ce are legatura cu tablourile? Ai achizitionat cateva opere de arta, insa datorita trecerii timpului acestea trebuie restaurate, insa tu nu cunosti personal nici un restaurator in care sa ai deplina incredere ca va face treaba buna si ca nu le va strica valoarea? Iti place arta si pictura si vrei sa acorzi o sansa tinerelor talente, cumparand de la ei tablouri, fie ca este vorba despre creatie proprie sau reproducere a unor mari capodopere din toate timpurile?
 • seby
 • 21.08.2013
Sergiu Art – arta si delicatete
Sergiu Art – arta si delicatete
Impresionant este faptul ca, indiferent de gradul de deteriorare al picturii, profesionistii Sergiu Art reusesc, cu ajutorul atentiei la detalii, rabdarii si perseverentei, sa redea unei opere de arta culoarea si calitatile pierdute. Din acest motiv, restauratorii companiei Sergiu Art sunt cei mai buni in acest domeniu, fapt confirmat de realizarile lor, dar si de clientii care le cer ajutorul, atat din tara, cat si din strainatate.
 • Mirela Sturzoiu
 • 04.10.2013
Sergiu Art –arta la superlativ!
Sergiu Art –arta la superlativ!
Pictura icoane, pictura retro, reproduceri personale, pictura murala, tablouri, biserici din lemn, restaurare si conservarea colectiilor de arta – sunt doar cateva dintre ofertele cu care compania Sergiu Art se prezinta iubitorilor de arta si frumos.
 • Mirela Sturzoiu
 • 01.03.2013
Sergiu Art Timisoara – arta de a face arta !
Sergiu Art Timisoara – arta de a face arta !
Restaurare tablouri, pictura icoane, conservare colectii de arta, tablouri, pictura retro, reproduceri personale, pictura murala, biserici din lemn, aceasta este oferta cu care cunoscuta companie Sergiu Art din Timisoara se recomanda in fata cunoscatorilor si amatorilor de arta.
 • Mirela Sturzoiu
 • 01.04.2013