SEO Agency SRL

Vacaresti, nr 21, Bucuresti
Despre companie

Ce face o agentie de optimizare SEO?

Atunci cand lucrezi cu o agentie de optimizare seo este important sa stii la ce trebuie sa te astepti; sau mai exact spun ce poate aceasta sa faca pentru site-ul dumneavoastra; care sunt responsabilitatile sale in ceea ce va priveste. In functie de specificul contractului incheiat intre dumneavoastra si o agentie de seo, aceasta ar putea sa furnizeze urmatoarele servicii.

1. Are un punct de vedere pentru optimizare SEO. Ca partener al unui contract cu o agentie seo trebuie sa va asteptati ca agentia sa aiba un punc de vedere SEO la orice intrebare sau nelamurire aveti, legata de site-ul dumneavoastra. Specialistii SEO pot avea nevoie de mai mult timp pentru a va raspunde in scris, mai ales daca este vorba despre o chestiune complexa. Atunci cand colaborati cu o agentie seo buna nu veti primi raspunsuri evazive, discutiile nu vor fi scurte si superficiale. 

2. Va tine la curent cu stirile din advertoriale seo importante.  Cand au loc actualizari ale algoritmilor, agentia de optimizare seo cu care lucrati ar trebui sa va comunice acest lucru. Cand se lanseaza o noua caracteristica a rezultatelor cautarilor de care site-ul dumneavoastra ar putea profita, la fel agentia de seo ar trebui sa va informeze despre acest lucru. 

3. Agentia de optimizare seo va ofera raspunsuri pertinente intr-o chestiune urgenta ce tine de siteul dumneavoastra. O agentie seo buna ar trebui sa fie ca o extensie a afacerii dumneavoastra. Daca in caz de urgenta sunteti nevoit sa puneti totul pe pauza, agentia seo ar trebui sa faca acelasi lucru - cu o reprioritizare a termenelor liminta pentru taskurile existente. 

4. Sa faca research pentru cuvinte cheie relevante pentru afacerea si site-ul dumneavoastra. SEO tine foarte mult de relevanta contextuala. Keyword research determina temele necesare pentru care continutul dumneavoastra trebuie sa fie relevant pentru motoarelele de cautare. Aceasta analiza implica si detectarea eventualelor probleme SEO, cum ar fi strategia de continut a firmei dumneavoastra, prioritizarea elementelor de continut si evaluarea riscurilor. 

5. Agentia de optimizare SEO defineste obiectivele si strategia SEO. Este destul de dificil sa stiti ce este realist atunci cand stabiliti obiectivele de crestere. Agentia SEO ar trebui sa aiba o metodologie care sa va ajute sa stabiliti obiective puternice si rezonabile. Pe baza acestor obiective, a situatiei site-ului, a optimizarilor planificate si a performantei cautarilor naturale, agentia ar trebui sa poata dezvolta o strategie pentru urmatorul an. 

6. Va recomanda o strategie de continut. Strategia privind continutul joaca un rol important in performanta cautarilor naturale. Agentia de optimizare SEO s-ar putea sa nu fie responsabila pentru crearea de continut pentru site-ul dumneavoastra, dar ar trebui sa aiba opinii puternice despre strategie. Personalul agentiei ar trebui sa genereze noi idei de continut bazate pe comportamentul vizitatorilor din cautarile naturale, tendintele de cautare si arhitectura site-ului dumneavoastra. Agentia ar trebui sa reactioneze fata de modul in care este creat si dezvoltat acest continut, pentru a se asigura ca ofera cel mai bun beneficiu pentru performanta cautarii naturale. 

7. Intocmeste rapoarte de performanta. Indiferent cat de tipul contractului dezvoltat cu agentia dumneavoastra de SEO, aceasta ar trebui sa raporteze lunar ceea ce a recomandat si ce s-a implementat; sa masoare impactul recomandarilor si sa alte seturi de sfaturi pentru urmatoarea luna. Acest lucru ajuta la obtinerea unor rezultate bune pentru site-ul dumneavoastra si la o organizare riguroasa a activitatilor. 

8. Monitorizeaza instrumente pentru webmasteri. Google Search Console ofera o multitudine de informatii despre site-ul dumneavoastra - inclusiv erori, statistici de accesare crawlere, afisari, trafic si ranking. O agentie de optimizare seo va monitoriza toate aceste date in mod regulat. Cand aceste informatii contin mesaje importante , agentia ar trebui sa investigheze si sa va prezinte constatarile. 

9. Agentia de optimizare SEO realizeaza periodic un audit pentru site-ul dumneavoastra, in vederea gestionarii modificarilor negative. Auditul ar trebui folosit pentru a realiza un plan al activitatilor si rezultatelor care vor avansa strategia dumneavoastra SEO. 

10. Optimizeaza paginile individuale. Agentia de SEO ar trebui sa va optimizeze continutul. Cand site-ul se optimizeaza manual, agentia SEO va avea in vedere paginile care au cel mai mare potential pentru impulsionarea veniturilor. Totusi, in loc sa se concentreze pe paginile individuale, cel mai eficient ar fi ca agentia SEO sa dezvolte continut scalabil, cum ar fi optimizarea programabila a etichetelor de titlu (title tags). Pentru rezultate rapide se folosesc optimizarile automatizate. 

Cautati o agentie pentru optimizare SEO? Vezi aici mai multe informatii. 

Lasa un comentariu
Date de contact
Vacaresti, nr 21, Bucuresti, Bucure┼čti, Judetul Bucure┼čti
07853*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 10:00 - 18:00
Statistica
0 aprecieri
1853 vizualizari
0.00 / 0