S.C.Livionart S.R.L

Str.B-dul Dunarea
Despre companie

Cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie, putem asigura nu doar curatenia generala a apartamentului sau a casei dumneavoastra, ci si igienizarea acesteia, un aspect foarte important pentru un mediu sanatos si lipsit de factori alergeni sau surse de microbi.

Nu mai petrece zile intregi facand curat! Apeleaza la profesionisti pentru cele mai sigure si de durata servicii de curatenie generala. Ori de cate ori simti ca esti depasit(a) de situatie, nu ai timp sau oricat timp ai dedica curateniei, casa nu arata niciodata asa cum ti-ai dori, mai ales cand vin sarbatorile sau se anunta musafiri. De aceea, ai nevoie de ajutor specializat pentru a finaliza curatenia generala intr-un timp record si cu rezultate exceptionale. Pe langa cele mentionate oferim si alte servicii de curatare si spalare din tapiterie, cum ar fi: canapele, fotolii, saltele, scaune, mochete, covoare, etc. 

Metoda noastra de curatare a tapiteriei presupune folosirea unui aparat profesional ce functioneaza pe baza tehnologiei de injectie-extractie, impreuna cu apa calda si detergent special destinat unor astfel de operatiuni. Aceasta metoda se dovedeste a fi foarte eficienta in lupta cu acarienii ascunsi in diferite portiuni ale mobilierului.

Pentru curatarea canapelelor, metoda noastra consta in stropirea zonei cu probleme, dupa care urmeaza frecarea acesteia si eliminarea apei cu ajutorul aparatului de injectie-extractie, reusind sa extragem murdaria de pana la 5cm profunzime. Prin acest procedeu, va ajutam sa scapati de 90% din bacteriile care se ascund in tesatura.

Este recomandat să cereți o intervenție pentru spalarea canapelei și fotoliilor cel puțin o dată la fiecare 6 luni pentru a menține igiena casei dvs.

VeroClean garanteaza servicii de calitate si va ofera abonamente de curatenie adaptate cerintelor dumneavoastra. Pentru a beneficia de o oferta de pret personalizata, va rugam sa ne contactati.

Lasa un comentariu
Date de contact
Str.B-dul Dunarea, Galati, Judetul Galati (vezi harta)
07525*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2119 vizualizari
0.00 / 0