Schele-Popi-Cofraje

DN 1, km 324, Cristian, Sibiu
Articole
Popi metalici constructii de la Schele-Popi-Cofraje – garantia lucrarilor de succes!
Popi metalici constructii de la Schele-Popi-Cofraje – garantia lucrarilor de succes!
Popi metalici constructii iti vin in ajutor ori de cate ori ai de realizat lucrari in acest domeniu, fiind inlocuitori de succes al schelelor pe baza de lemn. Stim cu totii ca schelele de lemn presupun bucati de lemn de o anumita lungime ce sunt folosite pentru sustinere, care necesita montare prin insurubarea de cuie. Acum nu mai este nevoie sa depui un efort atat de mare pentru a realiza cofraje rezistente intrucat popii metalici de la Schele-Popi-Cofraje constituie solutia ideala pentru ca tu sa iti duci mai departe lucrarile. Incearca-le si vei face diferenta!
 • Andreea Macovei
 • 11.12.2014
De ce sa folosesti garduri metalice de protectie
De ce sa folosesti garduri metalice de protectie
De la clasicul gard din lemn si pana la gardul zidit, gardul din PVC sau gardul din fier, toata lumea ii cunoaste intrebuintarea. Regele gardurilor urbane ramane gardul din fier si, in special, gardul din fier forjat care aduce un plus de eleganta oricarei imprejmuiri. Insa gardurile nu se amplaseaza doar in jurul locuintelor pentru protectia, dar si pentru aspectul estetic al acestora. Garduri metalice de protectie intalnesti si pe santier, in constructii sau in marile orase. In aceste zone, gardurile metalice au ca principal scop avertizarea trecatorilor asupra pericolelor, fiind puse acolo pentru protejarea lor.
 • Oana Birgaoanu
 • 02.10.2014
Popi metalici constructii Schele-Popi-Cofraje – Un sprijin in proiectele de calitate
Popi metalici constructii Schele-Popi-Cofraje – Un sprijin in proiectele de calitate
Cand vorbim de rolul metalului in constructii, automat aducem in discutie o sursa de avantaje pentru cei care il folosesc. Modern, cu posibilitati infinite de manevrare, metalul se poate aplica in multe directii.
 • Adrian
 • 11.06.2014
Schele metalice Sibiu oferite de Schele-popi-cofraje!
Schele metalice Sibiu oferite de Schele-popi-cofraje!
Fie ca esti in cautarea unor schele metalice fixe sau schele mobile, firma Schele-popi-cofraje ofera o gama larga de astfel de produse pentru a satisface nevoile tuturor clientilor.
 • Lavinia Bilba
 • 27.09.2014
Cauti schele metalice? Schele-Popi-Cofraje iti vine in ajutor!
Cauti schele metalice? Schele-Popi-Cofraje iti vine in ajutor!
Cand vine vorba de construirea si renovarea unei cladiri, trebuie sa alegi cu atentie atat materialele de constructie, cat si utilajele, echipamentele si accesoriile necesare pentru a finaliza constructia cu succes. In gama accesoriile se incadreaza o multitudine de produse, printre care se afla si schele metalice ; fara acestea, finalizarea unei constructii este imposibila. Luand in considerare faptul ca atat siguranta muncitorilor, cat si calitatea constructiei depind de calitatea schelelor metalice pe care le alegi, este foarte important sa achizitionezi produse superioare din punct de vedere calitativ. In cazul in care te aflii in cautarea unor schele metalice de calitate si nu stii cui sa ii ceri ajutorul, iti recomandam sa arunci o privire peste produsele comercializate de firma Schele-Popi-Cofraje (NSH)!
 • Zorina Constantinescu
 • 15.05.2014
Garduri metalice de protectie
Garduri metalice de protectie
Daca sunteti in cautarea unor garduri metalice de protectie oferite la un raport avantajos calitate-pret, va recomandam sa luati legatura cu societatea NSH din orasul Sibiu. Aceasta va fi bucuroasa sa va indeplineasca toate cerintele, in vederea obtinerii satisfactiei voastre.
 • Anca Ionesei
 • 14.05.2014
Schele-Popi-Cofraje iti pune la dispozitie popi metalici constructii!
Schele-Popi-Cofraje iti pune la dispozitie popi metalici constructii!
Cand vine vorba de elemente structurale pentru constructii, este foarte important sa alegi doar materialele superioare din punct de vedere calitativ, pentru ca viitoarea cladire sa nu intampine nicio problema pe viitor. La capitolul materiale de constructii, cele fabricate din metal sunt la mare cautare datorita rezistentei si a durabilitatii pe care acest material de poseda. In gama acestor materiale se gasesc si popi metalici constructii, accesorii fara de care ridicarea unei constructii de beton nu ar fi posibila. In momentul in care cauti popi metalici, iti recomandam sa arunci o privire peste produsele comercializate de firma Schele-Popi-Cofraje (NSH).
 • Zorina Constantinescu
 • 14.04.2014
Popi metalici de la Schele-Popi-Cofraje – Construiti sigur si rapid!
Popi metalici de la Schele-Popi-Cofraje – Construiti sigur si rapid!
Deja au trecut ani buni de cand metalul este actorul principal in domeniul constructiilor de case, blocuri sau orice alte tipuri de cladiri. Astazi, in acest domeniu exista o gama foarte extinsa de produse metalice care ajuta la consolidarea tuturor tipurilor de lucrari. Printre acestea se numara si asa-numitii popi metalici, niste produse care va ofera o eficacitate a timpului, dar mai ales a muncii depuse. Pentru a beneficia de toate avantajele constructive ale acestor produse, firma Schele-Popi-Cofraje va vine in ajutor cu o gama diversificata de accesorii pentru constructii, printre care si popi metalici, noi sau second hand. - See more at: http://www.construct-biz.ro/popi-metalici-de-la-schele-popi-cofraje-construiti-sigur-si-rapid/#sthash.Nx5X573p.dpuf
 • Adrian Baciu
 • 31.03.2014