Scale Expert

Str. Intrarea Sutasului nr.7-9, Sector 1
Articole
Cantare conectare case de marcat de la Scale Expert!
Cantare conectare case de marcat de la Scale Expert!
Daca esti in cautarea unor cantare pentru conectare la casa de marcat, firma Scale Expert pune la dispozitia clientilor o gama variata de astfel de aparate de calitate superioara. Pentru obtinerea celor mai bune rezultate, modelul de care dispune aceasta companie poate fi pus in legatura si cu alte terminale electronice, cum ar fi cele de acceptare a cardurilor. De asemenea, este usor de integrat in diversele tipuri de softuri si aplicatii destinate magazinelor. Poti comanda simplu si rapid din magazinul online Scale Expert si va ajunge la tine acasa in cel mai scurt timp. Pentru cantare de cea mai buna calitate, apeleaza la produsele de acest gen comercializate de catre firma Scale Expert. Oferite la un raport calitate-pret ideal, diversitatea modelelor disponibile reprezinta garantia gasirii pe cel care se potriveste cel mai bine cerintelor si nevoilor tale.
 • Lavinia Bilba
 • 31.03.2014
Tu ce tip de cantar alegi pentru afacerea ta? – Scale Expert
Tu ce tip de cantar alegi pentru afacerea ta? – Scale Expert
Cantare cu imprimanta, cantare numaratoare, cantare cu scanner; pe toate acestea si nu numai le poti achizitiona din stocul companiei Scale Expert din Bucuresti. In ceea ce priveste cantarele cu scanner oferite, acestea se pot conecta la POS sau la casa de marcat, si ulterior se pot integra fara nicio problema in solutii software de gestiune astfel incat operatiunile specifice sa se desfasoare cu o mai mare usurinta, eficienta si rapiditate spre bucuria utilizatorilor, dar si a clientilor care vor beneficia de servicii de calitate. Va punem la dispozitie doua modele de astfel de cantare: KM-2000 cu scanner bi-optic Metrologic Stratos MS-2221, si KP-2000/KP3000 cu scanner bi-optic Magellan 8100/8200 sau 8300/8400.
 • Anca Ionesei
 • 28.02.2014
Domeniul retail are nevoie de case de marcat fiscale! – Scale Expert
Domeniul retail are nevoie de case de marcat fiscale! – Scale Expert
Daca va ganditi sa inlocuiti casa de marcat pe care o detineti la momentul actual sau daca intentionati sa puneti bazele unei afaceri in domeniul retail, atunci trebuie sa luati legatura cu societatea Scale Expert din Bucuresti care va poate furniza case de marcat fiscale la un raport optim cost-performanta. In functie de necesitati si de tipul afacerii voastre, puteti alege dintr-o gama variata de modele: portabile, medii sau mari, cu diverse caracteristici si functii specifice.
 • Anca Ionesei
 • 05.03.2014
Scale Expert – Expert in cantare electronice!
Scale Expert – Expert in cantare electronice!
Daca esti in cautarea unui cantar electronic performant, Scale Expert iti pune la dispozitie modelul de care ai nevoie. Produsele de acest gen comercializate de firma Scale Expert sunt de cea mai buna calitate. Indiferent de tipul de cantar electronic pentru care optezi, ai garantia obtinerii unor rezultate precise in cadrul acestui tip de operatiune. Modelele noi de cantare din ziua de azi au programe sofisticate care prezinta indicele ideal de greutate, cantaresc procentul de strat adipos si de masa musculara, pentru a fi de un real folos in mentinerea greutatii ideale. In acelasi timp, cantarul electronic poate fi folosit in industria alimentara, avand functia de verificare a greutatii importante in domeniul ambalarii sau a pregatirii ingredientelor si amestecurilor in industria alimentara si nu numai. Cantarul electronic este mult mai exact si mai rezistent in timp. - See more at: http://www.biz-smart.ro/scale-expert-expert-cantare-electronice/#sthash.p12glTCL.dpuf
 • Lavinia Bilba
 • 10.03.2014
Cantare electronice de precizie doar prin Scale Expert
Cantare electronice de precizie doar prin Scale Expert
Esti in cautarea unei companii care sa iti ofere accesul la gama diversificata de cantare electronice de precizie, ce au la baza tehnologii inovatoare, la preturi exelente? Solutia vine de la Scale Expert, firma ce are ca principal domeniu de activitate importul si comercializarea unui numar impresionant de echipamente si dispozitive, consumabile, precum si solutii pentru HoReCa si retelele comerciale. Asadar, Scale Expert iti pune la dispozitie cantare electronice de precizie, ideale pentru obtinerea unor rezultate precise in cadrul operatiunii de cantarire.
 • Silvana Vorovenci
 • 24.02.2014
2 modele de top de cantare cu scanner de la Scale Expert
2 modele de top de cantare cu scanner de la Scale Expert
Scannerele se utilizeaza in domeniul IT, de exemplu, pentru a copia pe calculator un document fizic. Acest document va fi redat cu exactitate. De asemenea, scannerele pot fi folosite si in medicina sau chiar in vanzari unde, prin alaturarea cu un cantar, a rezultat celebrul cantar cu scanner foarte cunoscut in marile supermarketuri si fara de care nu se mai poate inchipui vanzarea.
 • Oana Birgaoanu
 • 24.02.2014
Scale Expert iti propune tabletele resigilate
Scale Expert iti propune tabletele resigilate
Iti place sa fii in pas cu moda si in ceea ce priveste noile tehnologii care au aparut pe piata in domeniul IT? In mod cert, esti una dintre acele persoane care viseaza sa-si cumpere o tableta performanta, nu atat pentru ca ai avea nevoie de ea, deoarece este mult mai practic – cel putin acasa – sa utilizezi laptop-ul, dar iti doresti sa fii si tu in rand cu lumea si cu noile generatii care zbarnaie la acest capitol.
 • Oana Birgaoanu
 • 12.02.2014
Ai nevoie de un cantar cu imprimanta eticheta? Alege produsele Scale Expert!
Ai nevoie de un cantar cu imprimanta eticheta? Alege produsele Scale Expert!
In zilele noastre, majoritatea clientilor prefera magazinele cu auto-servire sau magazinele dotate cu echipamente de ultima generatie, care le ofera siguranta achizitionarii produsului dorit. Clientii isi doresc sa cunoasca cat mai multe informatii despre produsul pe care il achizitioneaza, motiv pentru care majoritatea produselor contin toate informatiile importante pe ambalaj. Intrebarea ramane : ce faci in cazul produselor vandute per kilogram? Cum ii oferi toate informatiile necesare fiecarui client? Rezolvarea acestei probleme vine odata cu achizitionarea unui cantar cu imprimanta eticheta, comercializat de Scale Expert!
 • Zorina Constantinescu
 • 31.01.2014