SC Sun Leader SRL

Despre companie

Compania SUN LEADER ofera solutii arhitecturale pentru protectie solara, protectie la vant, la grindina si chiar la zapada, pentru prelungirea timpului petrecut pe terasa. Produsele companiei, pergolele retractabile,  ofera un confort ridicat fiind actionate din telecomanda sau din telefonul mobil. O pergola retractabila este confundata de multe ori cu copertine sau marichize, insa produsele sunt diferite primele  (pergolele) au o structura rezistenta combinata din aluminiu si otel galvanizat, acestea pot fi atasate de constructii existente ori pot fi independente putand fi inchise cu sisteme din sticla securizata, cele din urma (copertinele sau marchizele) au o structura usoare formata din brate mobile ce formeaza console, deobicei se fixeaza pe peretii unor cladiri existente sau a balcoanelor.

Cand discutam de solutii arhitecturale, ne dedicam pentru fiecare proiect sa il realizam personalizat, venim cu idei pentru amenajarea terasei ca un tot unitar incepand de la pardoseala exterioara (deck wpc sau lemn termotrat), pergole retractabile, inchideri din sticla, incalzitoare si de ce nu mobilier din ratan sintetic. 

Compania isi pune la dispozitie serviciile de proiectare, montaj, mentenanta si service, transport in toata tara, clientii vor beneficia de un pachet de servicii complet.

Ofertele Sun Leader se adreseaza atat domeniului HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele, terase comerciale) cat si persoanelor private pentru proiecte rezidentiale, pentru ca dorim sa avem mai multa bucurie pe terase, dorim sa contribuim la imbunatatirea vietii oamenilor oferind protectie, relaxare, confort, sanatate, mai mult timp de calitate, mai mult spatiu cu aer curat.

Pentru amenajarea spatiilor exterioare, pentru protectie solara, protectie la vant, ploaie si grindina, pentru prelungirea sezonului pe terasa, dar si pentru amortizarea investitiei in maximum 2 ani, alege partenerul perfect, alege Sun Leader!

Lasa un comentariu
Date de contact
, Brasov, Judetul Brasov
Nu este setat
Statistica
0 aprecieri
2644 vizualizari
0.00 / 0