S.C. Service OnLaptop S.R.L.

Soseaua Iancului, Nr. 21, Bucuresti
Despre companie

De ce sa alegeti OnLaptop si de ce este cel mai bun service de laptopuri din Bucuresti ?

Plata in rate. Onlaptop a implementat aceasta modalitate de plata pentru clientii sai. Cei care vor sa-si repare laptopul si nu dispun de lichiditati, pot alege sa plateasca in rate. Aceasta tendinta este mai mult decat binevenita in randul clientilor pentru ca cele mai multe defectiuni prezente pe un laptop apar pe neasteptate. In general reparatia unui laptop reprezinta o cheltuiala neplanificata, prin urmare plata in rate poate rezolta aceasta problema. Pe de alta parte, trebuie sa recunoastem ca unele tipuri de reparatii sunt intr-adevar foarte costisitoare (lucru valabil mai ales pentru laptopurile din generatie mai noua, cu displayuri mari, placa video dedicata de grafica sau de jocuri, laptopuri Apple etc).

Servicii de calitate. Tot mai multe centre de reparatii laptop vor intelege cat de important este a ofere servicii de calitate. Clientii incep sa fie selectivi si sa inteleaga valoarea unui serviciu de reparatie de calitate. Acolo unde calitatea este indoielnica, reparatiile nu tin - revin, uneori mai grave incat pot atrage dupa ele si defecte ale altor componente. Prin urmare, cele mai performante centre de reparatii laptop vor pune mai mult accent pe calitate. Onlaptop face deja acest lucru cu succes. De cativa ani buni, Onlaptop a decis sa puna pret pe calitate indiferent de reparatiile efectuate. In acest demers a ales sa ofera clientilor exclusiv componente noi pentru inlocuirea celor defecte; exclusiv componente originale (recunoscute pentru standardele de calitate inalte, net superioare celor compatibile "chinezesti"); sa lucreze exclusiv cu furnizori de incredere. 

Articole pe blog cu multe informatii pentru clienti. Centrele de reparatii laptop incep sa inteleaga tot mai mult cat de importanta este comunicarea cu publicul, impartasirea experientelor, ajutorul oferit prin postari regulate pe bloguri sau pe retelele de socializare. Aceast trend se manifesta in orice domeniu, inclusiv in ceea ce priveste piata de reparatii laptop. In prima instanta cand se trezesc cu un laptop defect, oamenii merg pe internet si cauta informatii. In cine sa aiba incredere? - intr-o firma cu un site presarat cu putine cuvinte sau intr-o firma cu un site bogat in detalii si informatii utile? Evident ca cei mai multi utilizatori vor alege a doua varianta.  

Gratuitati - montaj, diagnostic etc. Acesta este inca un trend care se vede din ce in ce mai mult in ofertele firmelor de reparatii laptop. Onlaptop de exemplu ofera diagnostic gratuit daca in continuare laptopul urmeaza sa fie reparat in sediul lor. Altfel diagnosticarile incep de la circa 150 de lei. Montajul este un alt beneficiu pentru clienti. Multe componente trebuie inlocuite atunci cand se fac reparatii, iar inlocuirea nu este la indemana oricui - tastaturile, ecranele, hard diskurile, memoriile - toate necesita expertiza tehnica si timp. 

Garantie pentru reparatiile efectuate in centrele de service laptop. Utilizatorii moderni sunt mult mai informati decat acum cativa ani. Ei stiu ca au niste drepturi si se asteapta sa primeasca un minim de garantie pentru reparatia comandata. In definitiv garantia reprezinta un plus de incredere intr-o anumita firma de reparatii laptop. 

Cresterea constientizarii clientilor ca trebuie sa-si intretina laptopurile mai bine. Centrele de reparatii laptop nu trebuie sa fie vizitate doar atunci cand exista probleme cu echipamentele mobile. Pentru o buna functionare a laptopurilor, este recomandat sa acordati atentie intretinerii acestora. Ce inseamna asta? Ca macar o data la 6 luni trebuie sa mergeti in service pentru o curatare detaliata (exterior si interior, pana la nivel de procesor).

Acestea sunt tendintele pentru anul 2019 in ceea ce priveste firmele de reparatii laptop. 

Foto & Video
Lasa un comentariu
Ultimele produse
Mentenanță laptop Mentenanță laptop
Daca laptopul tau are nevoie de un refresh, atunci ai intrat in locul potrivit. Orice mentenanta pentru laptopul tau costa 149 lei daca veniti de pe acest…
Date de contact
Soseaua Iancului, Nr. 21, Bucuresti, Bucureşti, Judetul Bucureşti
0761 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 10:00 - 18:00
Statistica
0 aprecieri
2353 vizualizari
0.00 / 0