Povestea Safir a inceput pe 26 septembrie 1991, in localitatea Valeni, judetul Vaslui, ca o mica afacere de familie a lui Ghiorghi Safir, dintr-un darac si o moara. Familia s-a marit, puiul crescand intr-o afacere dinamica, iar in jurul daracului si al morii s-au adunat peste 500 de oameni plini de viata. Sub umbrela Safir stau acum ferme, abatorul si fabrica de fainuri proteice, cea de nutreturi combinate, retea de distributie si, cel mai important, angajatii, colaboratorii si prietenii care pastreaza entuziasmul originar de a face lucrurile in mod cinstit cu orice pret si la pretul corect. Viziunea Safir este dorinta de a face lucruri bune si performanta pe piata alimentara nationala si nu numai. Safir garanteaza cu o experienta de peste 25 de ani, cu misiunea de aÿÿdezvoltata un proces tehnologic corect si complex, completat de relatii frumoase si sanatoase, pentru obtinerea unor produse cu gust adevarat. Abatorul de pasari SAFIR are implementat un sistem de management integrat in conformitate cu standardele 9001:2008, 18001:2007, 14001:2004, 22000:2005, BRC si IFS. Mai presus de producatori si distribuitori de pui, Safir ramane in primul rand o familie de oameni plini de viata, crescandu-si puii cinstit si iubindu-si meleagurile natale, facand totul cu pofta de viata si grija pentru ce-i al nostru: pui, echipa, natura, parteneri, traditii. Produse si servicii: abator pasari, produse din carne de pasare refrigerata si congelata sub marca Deliciosul de Vaslui, cresterea pasarilor, pui cu crestere lenta Zdravan Moldovenesc, Tipul companiei: Producator Piata de desfacere: Romania Nr angajati: 101-500 Certificate: ISO 9001:2001, 22000:1996 Anul infiintarii: 1991