S.C. Fusion Gifts SRL

Șos. București-Domnești, nr. 46 (vis-a-vis de Hera Residence)
Despre companie

Livrare coroane funerare București și Ilfov

Comenzi online de coroane funerare și aranjamente florale funerare. Coroanesijerbe.ro va oferă posibilitatea de a comanda direct din confortul casei dumneavoastră cele mai frumoase și proaspete coroane funerare. Livrăm coroane funerare în București și Ilfov în cel mai scurt timp posibil prin flota proprie, în formularul de comandă aveți posibilitatea de a alege atât data cât și intervalul orar dorit pentru livrare. Comenzile pot fi plasate online non-stop, în pagina de produs în secțiunea de personalizare comandă aveți posibilitatea de a scrie mesajul ce va fi atașat aranjamentului funerar sau coroanei funerare.

Pentru produse personalizate va rugăm să ne contactați telefonic.

Metodele de plata acceptate sunt : plata cu cardul, transferul bancar sau plata la sediul nostru cu minimum 3 ore înainte de livrarea/ridicarea comenzii.

Aprovizionarea se face zilnic în funcție de comenzile primite, astfel va putem garanta caliatatea produselor noastre.

Livrarea de coroane funerare este complet GRATUITĂ, astfel prețul afișat în pagină de produs este prețul final ce va fi achitat, NU avem taxe ascunse sau de urgență.

Aria de acoperire pentru livrări este București-Ilfov însă nu ne limităm la această, dacă zona de livrare nu se află în aria noastră de acoperire va rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

Lasa un comentariu
Date de contact
Șos. București-Domnești, nr. 46 (vis-a-vis de Hera Residence), Bucureşti, Judetul Bucureşti
+4077*****
Statistica
0 aprecieri
980 vizualizari
0.00 / 0