S.c. New Dbc Tranimpex S.r.l

Str. Ciucea 4
Despre companie
Suntem o firma nou infiintata care dorim sa ne impunem pe piata romaneasca cu produse de calitate importate din italia, avem o echipa tanara si dorim sa promovam cele mai mici preturi la o calitate deosebita. Produse si servicii: produse alimentare: orez, dulciuri, crenvusti, vinuri albe, rosi, spumante, produse nealimentare,ÿÿÿÿ import italia Tipul companiei: Import - Export Piata de desfacere: Romania Nr angajati: mai putin de 5 Certificate: - Anul infiintarii: 2008
Lasa un comentariu
Ultimele produse
Vin Verdicchio dei Castelli di Jesi Vin Verdicchio dei Castelli di Jesi
Produse
Vinul alb , original italian , vechi de 5 ani cu parfum si arome deosebite , il puteti comanda acum la un pret special. Pentru orice detalii nu ezitati…
Vin Rosato Salento Vin Rosato Salento
Produse
Calitatea vinului italian ,roze , vechi de 5 ani, acum aproape de dumneavoastra. Pentru orice detalii nu ezitati sa ne contactati .
Vin Montepulciano D'Abruzzo Vin Montepulciano D'Abruzzo
Produse
Acum originalul vin italian rosu, vechi de 5 ani, este mai aproape de dumneavoastra, la un pret deosebit. Pentru orice detalii nu ezitati sa ne contactati.
Orez Orez
Produse
Va oferim orez alb , atent selectionat , calitatea i , provenienta Italia . Pentru orice detaliu nu ezitati sa ne contactati .
Date de contact
Str. Ciucea 4, Bucureşti, Judetul Bucureşti
40721*****
Statistica
0 aprecieri
1211 vizualizari
0.00 / 0