Romtehnochim

Soseaua Giurgiului Nr. 288
Despre companie

     Experienta dobandita incepand din anul 1993, cumulata cu mult mai indelungata experienta a specialistilor si colaboratorilor sai, a facut ca ROMTEHNOCHIM, producatoare a marcilor “EMEX” si “NEOMATT” sa devina in prezent una dintre firmele din ce in ce mai active pe piata de profil, remarcandu-se in special prin calitatea incontestabila si lipsita de compromis a produselor sale, confirmata si de Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001.

     Gama de produse oferite acopera o plaja foarte intinsa, de la produse de uz general ca: lac alchidic pentru lemn, email, vopsea si grund alchidic, vopsea lavabila si superlavabila acrilica, silicatica sau siliconica, tencuiala decorativa structurata, pana la vopsele speciale, cum ar fi vopsea clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsea si pardoseala epoxidica, vopsele si pardoseli poliuretanice, lacuri epoxidice sau poliuretanice, vopsea pentru tigla si azbociment, vopsea metalizata bronz-aluminiu, vopsea antifonica, insonorizanta sau ingnifuga, vopsea hidroizolanta, etc.

     Desi orientata spre relatia business to business, Romtehnochim vine in sprijinul micilor consumatori, atat prin colaborari directe cat si prin parteneri specializati pe piata de retail.

     Portofoliul de servicii include si asistenta tehnica pentru toti clientii companiei. Incercam sa fim tot mai aproape de cerintele clientilor nostri, atat prin produse si servicii de calitate, cat mai ales prin seriozitate.

     Principalul nostru obiectiv este acela de a atinge un inalt nivel de satisfactie si fidelitate din partea clientilor nostri, prin promovarea prioritara a calitatii in toate actiunile noastre, dar si prin pastrarea unor preturi sub nivelul concurentei.

     Totodata incepand din anul 2009, Romtehnochim a pus la dispozitia clientilor sai un nou serviciu care vizeaza punerea in opera a produselor sale, cu personal specializat, in vederea realizarii celor mai bune performante ale acestora.

     Deasemeni, din acelasi an am demarat si aplicarea de pardoseli autonivelante, poliuretanice sau epoxidice, pe suporturi cimentice, normale sau elicopterizate.

http://www.emex.ro

Foto & Video
Lasa un comentariu
Ultimele produse
Lac pentru Piatra Acrilic EMEX AQS Lac pentru Piatra Acrilic EMEX AQS
Lacuri
     Lacul Acrilic pentru Piatra EMEX AQS este un produs profesional, ecologic pe baza de rasini acrilice diluabile cu apa si aditivi…
Lac pentru Protectie Beton EMEX MINERAL PROTECT Lac pentru Protectie Beton EMEX MINERAL PROTECT
Lacuri
     Lacul pentru Beton EMEX MINERAL PROTECT este un produs profesional, ecologic pe baza de rasini acrilice pure diluabile cu apa,…
Vopsea Antifonica Insonorizanta EMEX Vopsea Antifonica Insonorizanta EMEX
Vopsele
     Vopseaua Antifonica EMEX este un produs profesional pe baza de copolimeri speciali, extenderi, inhibitori de coroziune si aditivi…
Grund Anticoroziv Solubil in Apa EMEX AQ ECO Grund Anticoroziv Solubil in Apa EMEX AQ ECO
Grunduri
     Grundul Anticoroziv Hidrosolubil (Grund de Imersie) EMEX AQ ECO este un produs industrial, pe baza de rasini acrilice solubile…
Date de contact
Soseaua Giurgiului Nr. 288, Jilava, Judetul Ilfov (vezi harta)
02145*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
18613 vizualizari
0.00 / 0