Romconex

Str. Vlad Dracu nr. 21-23, Sect. 3
Articole
Imprimante format mare- pentru printuri deosebite!
Imprimante format mare- pentru printuri deosebite!
Romconex, distribuitor autorizat al produselor Canon, va pune la dispozitie o gama variata de echipamente de birou fiabile si performante, dar nu numai.
 • Zoom Biz
 • 28.05.2014
Pentru o prezentare reusita alege videoproiectoare Canon!
Pentru o prezentare reusita alege videoproiectoare Canon!
Romconex din Bucuresti este distribuitor al produselor Canon, oferindu-va astfel o gama larga si diversificata de echipamente pentru birou (in care se regaseste si videoproiectoare Canon) care nu trebuie sa lipseasca din dotarea niciunui domeniu al afacerilor care se doreste a fi in pas cu tehnologia si cu ultimele inovatii.
 • Zoom Biz
 • 15.05.2014
Cumpara faxuri Canon de la Romconex!
Cumpara faxuri Canon de la Romconex!
Societatea Romconex din Bucuresti are ca principal obiect de activitate comercializarea unei game diversificate de aparatura de birou: faxuri Canon, imprimante, copiatoare, scannere, videoproiectoare, etc.- toate la un raport excelent calitate-pret.
 • Anca Ionesei
 • 16.04.2014
4 domenii in care poti utiliza imprimantele Romconex!
4 domenii in care poti utiliza imprimantele Romconex!
Tehnologia avansata din zilele noastre ne permite sa ne pastram amintirile si in forma materiala, nu doar spirituala. Astazi, putem pastra cu usurinta suveniruri din calatorii, evenimente speciale, zile petrecute alaturi de cei dragi, prin simpla utilizare a unui aparat fotografic.fotografiile obtinute astfel pot fi descarcate pe un computer, ai posibilitatea de a le selecta pe cele mai reusite si de a le imprima pe hartie speciala, pentru a pastra albume intregi cu cele mai frumoase amintiri. Care este cea mai buna solutie cand vine vorba de imprimarea fotografiilor, si nu numai? Romconex iti recomanda utilizarea imprimantelor Canon! - See more at: http://www.net-biz.ro/4-domenii-care-poti-utiliza-imprimantele-romconex/#sthash.v5GfO2eN.dpuf
 • Zorina Constantinescu
 • 06.03.2014
Copiatoare Canon oferite de Romconex!
Copiatoare Canon oferite de Romconex!
Daca esti in cautarea unor copiatoare performante marca Canon, Romconex iti ofera aceste produse la preturi avantajoase, noi si second hand.
 • Lavinia Bilba
 • 11.03.2014
Romconex- imprimante pentru toate cerintele!
Romconex- imprimante pentru toate cerintele!
Societatea Romconex din Bucuresti a fost infiintata in anul 1992, avand ca domeniu principal de activitate comercializarea si repararea aparaturii de birou ce poarta marca firmei producatoare Canon, printre care se afla: faxuri, copiatoare, imprimante, plottere, scannere, videoproiectoare si alte aparate multifunctionale. Pentru fiecare dintre produsele comercializate, oferim o garantie de 12 de luni, exceptie facand imprimantele cu jet de cerneala care beneficiaza de un termen de garantie de 3 ani.
 • Anca Ionesei
 • 25.03.2014
Romconex iti ofera imprimante format mare!
Romconex iti ofera imprimante format mare!
Suntem intr-o era in care marketing-ul este unul dintre cele mai importante domenii, generand mereu locuri de munca si ajutand firmele noi sa se dezvolte. Orice contributie adusa in acest domeniul este destul de bine rasplatita, motiv pentru care din ce in ce mai multe persoane decid sa isi infiinteze afaceri care sa le ofere celorlalte firme solutii de promovare. Una dintre cele mai cunoscute variante de promovare a unei societati este utilizarea reclamelor imprimante, cum ar fi flyerele, bannerele si alte produse similare. Pentru a realiza printuri de mari dimensiuni care sa atraga atentia, va trebui sa utilizezi imprimantele de formati mare puse la dispozitie de compania Romconex Bucuresti!
 • Zorina Constantinescu
 • 18.02.2014
Romconex ofera copiatoare Canon!
Romconex ofera copiatoare Canon!
Daca esti in cautarea unor copiatoare Canon noi, firma Romconex pune la dispozitia clientilor sai o gama diversificata de copiatoare Canon, atat pentru uz personal, cat si modele potrivite pentru spatii de birouri. Cu sediul in Bucuresti, Romconex este distribuitor al aparatelor si dispozitivelor Canon, unul dintre cei mai renumiti si respectati producatori de pe piata de specialitate. In ceea ce priveste copiatoarele, ai posibilitatea de a opta intre modele de volum mic, mediu sau mare, in functie de necesitati. Pentru a face cea mai buna alegere, compania Romconex iti sta la dispozitie cu sfaturi utile si recomandari adecvate, care se adapteaza perfect necesitatilor tale. Produsele oferite de Romconex au cel mai bun raport calitate-pret.
 • Lavinia Bilba
 • 24.02.2014