Romcarbon

Str. Transilvaniei, nr. 132, Buzau
Despre companie

Romcarbon este un brand cunoscut pe piata romaneasca, dar si pe piata europeana in domeniul prelucrarii maselor plastice. Avem o traditie de peste 50 de ani in prelucrarea polietilenei, polipropilenei, PVC-ului, polistirenului, dar si a filtrelor si materialelor de protectie a cailor respiratorii. In prezent, ne desfasuram activitatea in 7 centre de profit, fiecare avand o gama foarte variata de produse, portofoliul nostru de produse reunind peste 2000 de tipo-dimensiuni.

Sistemul de Management al Calitatii implementat in ROMCARBON S.A. este certificat de cele mai importante organisme pe plan national si international.

Mentinem certificarea Sistemul de Management Integrat calitate si mediu, in conformitate cu standardele ISO 9001:2008 si ISO 14001: 2004. Pentru proiectarea si fabricatia de materiale de protectia cailor respiratorii, sistemul de management este certificat si in conformitate cu standardul OHSAS 18001:2007.

Ambalajele din PE, PS si PP destinate ambalarii produselor alimentare, produse de ROMCARBON S.A. , se aliniaza cerintelor de reglementare nationale si UE in domeniu, compatibilitatea cu produsele alimentare fiind atestata de rezultatele obtinute in laboratoare acreditate. Mai mult decat atat, pentru sacii PP suntem certificati de catre LABORDATA-Germania cu privire la transportul substantelor periculoase.

Panourile XPS utilizate pentru izolarea pardoselilor au omologare tehnica, in scopul de a fi utilizate în domeniul constructiilor.

Filtrele produse de ROMCARBON S.A. sunt certificate de catre AFER si RAR. In plus, pentru filtre de aer noastre, am implementat standardul ISO/TS/16949.

Materialele de protectie a sunt evaluate si certificate in conformitate cu directivele UE, in ceea ce priveste echipamentul individual de protectie, in ceea ce priveste cerintele de securitate ale acestor echipamente si conditiile pentru introducerea lor pe piata. Aceste produse sunt certificate de catre Institutul National de Cercetare si Dezvoltare de securitate a muncii (INCDPM) - "Alexandru Darabont" si, de asemenea, de catre Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru siguranta in mina si protectia la explozie (INSEMEX).

De asemenea, mastile noastre si cartusele bazat pe filtre de carbune activ sunt certificate OHSAS 18001: 2007.

Carbunele activ produs in interiorul fabricii ROMCARBON S.A. este atestat pentru contactul alimentar, in conformitate cu testul analizei raportului de BI 3414/05.11.2005.

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Filtre ulei Buzau Filtre ulei Buzau
Filtre auto si industriale
Romcarbon este producator de filtre de ulei in Buzau, avand o experienta bogata in acest domeniu de activitate. Produsele sunt realizate cu materiale…
Masca industriala cu bretele Masca industriala cu bretele
Materiale de protectie
Masca industriala cu bretele pe care o oferim protejeaza eficient caile respiratorii si fata impotriva gazului, vaporilor sau aerosolilor. Aceasta este…
Masca cu vizor panoramic Masca cu vizor panoramic
Materiale de protectie
Modelul P 1240 de masca cu vizor panoramic este conceput pentru mediile ce au o concentratie minima de 17 procente a oxigenului in aer. Aceasta protejeaza…
Filtre purificare aer Filtre purificare aer
Materiale de protectie
Cu ajutorul unor filtre de purificare aer evitati riscul intoxicarii cu dioxid de carbon sau de afectare a cailor respiratorii din cauza unei umiditati…
Date de contact
Str. Transilvaniei, nr. 132, Buzau, Buzau, Judetul Buzau (vezi harta)
0238-*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
20340 vizualizari
0.00 / 0