Romart

Str. Dunei, nr.47B, Sector 1
Despre companie

Romart

 

Infiintata in anul 2007, societatea Romart avand sediul in Bucuresti, comercializeaza pe piata interna cadouri personalizate si suveniruri.

Ne-am facut remarcati in acest domeniu datorita profesionalismului si seriozitatii de care am dat dovada. Gama noastra de produse este foarte larga cuprinzand banere, insigne, etichete volumetrice, produse tipografice, decorari auto, signalistica civila si industriala, inscriptionari pentru indutria hoteliera, etc. Ne adresam tuturor categoriilor de persoane fizice, juridice dar si bisericilor si manastirilor.

Produsele noastre sunt distribuite in diverse zone ale tarii: Vrancea, Prahova, Arges, Constanta, Suceava, Iasi, timis, Ilfov, Bucuresti, in diferite locuri - magazine de cadouri, magazine de artizanat, magazinele bisericilor si manastririlor.

De asemenea nici la capitolul servicii oferite in domeniul personalizarilor nu suntem mai prejos. Clientii nostri pot beneficia de servicii de gravura laser pe lemn, sticla, piele, marmura; gravura mecanica pe aluminiu, alama; tampografie; timbru sec; broderie; sublimare; serigrafie; folio. Toate acestea sunt realizate cu echipamente moderne, de ultima generatie si de catre o echipa bine pregatita.

Principalul nostru obiectiv este mentinerea unor relatii deschise, bazate pe incredere si respect alaturi de partenerii noastri. Ne bazam activitatea de zi cu zi pe principii bine stabilite: comunicare deschisa, inovare continua, imbunatatirea calitatii produselor.

Romart este un nume important pe piata interna a suvenirurilor datorita materialelor de calitate utilizate, respectarii termenelor de executie si livrare si a relatiilor apropiate cu fiecare client.

 

 

Lasa un comentariu
Ultimele servicii
Gravura laser pe lemn Gravura laser pe lemn
Gravura laser pe lemn   Obiecte personalizate prin gravura laser pe lemn. Cadouri deosebit pentru persoanele dragi. Servicii de calitate pentru realizarea…
Gravura mecanica pe aluminiu Gravura mecanica pe aluminiu
Gravura mecanica pe aluminiu   Servicii de gravura mecanica pe aluminiu realizate la cele mai inalte standarde de calitate. Obiecte personalizate,…
Tampografie Tampografie
Tampografie   Va oferim servicii de tampografie executate la standarde inalte de calitate. Obiecte personalizate pentru manastiri, biserici, companii…
Date de contact
Str. Dunei, nr.47B, Sector 1, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
0722 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3056 vizualizari
0.00 / 0