River Company

Str. Gheorghe Pop de Basesti nr. 68
Articole
River Company comercializeaza pompe de presiune!
River Company comercializeaza pompe de presiune!
Alege pompe de presiune de calitate la preturi convenabile distribuite de River Company. Aceasta companie este numele eficientei, deci nu ezita sa contactezi personalul acesteia. Echipamentele comercializate pot fi solutia necesara in lupta contra murdariei. River Company distribuie produse de calitate inalta pentru curatenie profesionala.
 • Lavinia Bilba
 • 14.08.2014
River Company – Daca doriti sisteme profesionale de curatenie!
River Company – Daca doriti sisteme profesionale de curatenie!
Se intampla de multe ori sa patati cimentul sau pavajul din curte cu diferite substante imposibil de indepartat cu furtunul normal de apa. In acest caz, aparatul profesional de spalare cu presiune de la River Company este cea mai indicata solutie. El este cea mai indicata solutie si cand vine vorba de spalarea pardoselilor din atelierele auto de uleiul care apare foarte frecvent in astfel de spatii.
 • Adrian
 • 30.11.2013
River Company, un mister de ceata
River Company, un mister de ceata
Cauti o firma care sa comercializeze sisteme de ceata artificiala de calitate, la cele mai avantajoase preturi pentru tine? Firma River Company din Baia Mare iti pune la dispozitie unele dintre cele mai performante sisteme de ceata artificiala, care te vor ajuta cu brio in ceea ce tu vei vrea sa intreprinzi.
 • Oana Birgaoanu
 • 12.11.2013
Pompe presiune de la River Company!
Pompe presiune de la River Company!
Curatenia este una dintre activitatile pe care le intreprinzi saptamanal si, cateodata, ti-ai dori ca acest proces obositor sa poata fi mai usor de realizat. Datorita tehnologiei avansate din zilele noastre, ai la dispozitie o gramada de aparate inovatoare. Fiind extrem de folositoare, in special in cazul in care detii o firma de curatenie sau o spalatorie de orice tip (auto, materiale textile), pompele de presiune sunt acele dispozitive care nu trebuie sa iti lipseasca.
 • Bianca
 • 06.11.2013
River Company – echipament de curatenie profesional
River Company – echipament de curatenie profesional
Aparatul de spalat sub presiune este un dispozitiv ce poate fi folosit pentru curatenie. Cu acest dispozitiv se poate indeparta praful sau noroiul de pe diferite suprafete sau obiecte precum cladiri, vehicule, suprafete de beton etc. Acest dispozitiv de curatenie are in componenta sa o pompa pneumatica, hidraulica sau electrica ce pompeaza apa la o presiune maxima de 3000 de bari, in functie de necesitate.
 • Dan Constantin
 • 02.04.2013
Sistemele de ceata artificiala: inovatie in stiinta?
Sistemele de ceata artificiala: inovatie in stiinta?
Atunci cand te gandesti la confortul caminului tau, iti imaginezi un loc curat, placut colorat, cu mobila aerisita, cu plante de apartament si cu o atmosfera cat mai calda. Cand spui atmosfera te gandesti la aerul din acea incapere, sa nu fie un aer uscat sau plin de praf, mai ales cand ai si copii mici. Pentru a impiedica acest lucru poti apela la sistemele de ceata artificiala.
 • Oana Birgaoanu
 • 06.03.2013
Utilaje de spalat pardoseli de la River Company
Utilaje de spalat pardoseli de la River Company
Firma River Company are ca obiect principal de activitate comercializarea unor echipamente alineate conform ultimelor standarde de calitate in materie de echipamente de curatenie industriala. Firma cu traditie pe piata romaneasca aceasta s-a infiintat in anul 1999 in Baia Mare, comercializand produse precum utilaje de spalat pardoseli, pompe de presiune si diverse aparate de spalat cu presiune.
 • Simona Nechifor
 • 30.04.2013
River Company – afacerea care curge cu presiune
River Company – afacerea care curge cu presiune
Infiintata in anul 1999, in Baia Mare, firma si-a axat activitatea pe comercializarea de echipamentele profesionale de curatenie industriala, pentru spalatoriile auto, pompe de presiune HAWK, accesorii HAWK si P&A, utilaje complete MAZZONI. Insa la baza realei dezvoltari stau seriozitatea furnizorilor, competenta angajatilor si increderea clientilor. River Company se ocupa cu importul, montarea si punerea in functiune a pompelor de presiune, a utilajelor complete de spalare cu presiune pentru spalatoriile auto si pieselor de schimb orginale. Asigura service autorizat pentru marcile HAWK, MAZZONI, INTERPUMP, ANNOVI REVERBERI, UDOR, KAERCHER
 • Alin
 • 14.05.2013