Restaurant Ratio Beach

Str. Ioan Budai Deleanu, nr. 15
Despre companie

Restaurant Ratio Beach

 

Restaurantul Ratio Beach este situat aproape de centrul Aradului, intr-o zona deosebita pe faleza raului Mures, avand un design rustic si un ambient traditional.

Decorat intr-un mod rustic, cu stergare si semineu, restaurantul este cadrul perfect unde va veti putea relaxa alaturi de cei dragi. Arhitectura, privelistea oferita de terasa, amabilitatea personalului vor contribui la o zi perfecta pentru dumneavoastra.

Va veti putea delecta cu cele mai alese preparate din bucataria traditionala si cea internationala. Produsele proaspete, calitatea acestora si servirea ireprosabila sunt cateva dintre ingredientele ce va vor intampina si va vor face sa va simtiti ca acasa.

Restaurantul Ratio Beach este foarte spatios fiind format din doua restaurante cu o capacitate a cate 220 de locuri si o terasa ce poate gazdui pana la 1000 de persoane. Restaurantul este perfect pentru organizarea nuntilor, botezurilor, meselor festive, sau a oricaror evenimente speciale.

Ratio Beach este prezent pe piata restaurantelor de peste 20 de ani, timp in care s-a dezvoltat, astazi societatea dispunand de o patiserie, o cofetarie si o brutarie proprie, un fast-food, si trei bucatarii utilate modern. De asemenea restaurantul dispune de patru baruri in care veti putea savura cele mai gustoase bauturi.

Va asteptam cu drag!

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Specialitatea casei Ratio Beach Arad Specialitatea casei Ratio Beach Arad
Meniu Ratio Beach
Specialitatea casei Ratio Beach Arad   Restaurantul Ratio Beach va va intampina cu o specialitate a casei menita sa va "lase gura apa", o reteta…
Mancare gatita Restaurant Ratio Beach Mancare gatita Restaurant Ratio Beach
Meniu Ratio Beach
Mancare gatita Restaurant Ratio Beach   Daca doriti sa va bucurati de o experienta culinara deosebita Restaurantul Ratio Beach va intampina cu un…
Gustari reci Restaurant Ratio Beach Gustari reci Restaurant Ratio Beach
Meniu Ratio Beach
Gustari reci Restaurant Ratio Beach   Meniul Restaurantului Ratio Beach este foarte variat cuprinzand si gustari reci. Acestea constau in sunca presata,…
Date de contact
Str. Ioan Budai Deleanu, nr. 15, Arad, Judetul Arad (vezi harta)
0257 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
5017 vizualizari
0.00 / 0