Servicii funerare ieftine

Bucuresti

Repatriere Decedati

Suntem o companie ce avem in toate colturile lumii parteneri de afeceri, colaboram cu majoritatea firmelor specializate din intreaga lume de pompe funebre cat si cu toate companiile  aeriene astfel in cat cautam cea mai eficienta cale pentru repatrierea decedatilor totodata si cea mai rapida si ieftina.

Repatrierea decedatilor se efectueaza cu autospeciale funerare pe cale terestra in cea mai buna conditie,transportul facandu-se rapid si prompt.
Documentele necesare sunt pasaportul mortuar,certificatul de deces sunt cele mai importante documente pentru reintoarcerea in tara decedatului, in cazul in care decesul survine din alte cauze decat cele naturale repatrierea decedatului poate avea niste intarzaieri ca si timp .

Pretul serviciului este influentat de km parcursi, de sicriul cu care se face repatrierea, de modul in care se efectueaza revenirea in tara a decedatului, terestru sau aerian.

Pentru o oferta nu ezitati sa ne contactati 24/24h.

Soietatea noastra va pune masini funerare la dispozitie pentru preluarea decedatilor din zona cargo (aeroport) pentru transport la domiciliu in toata Romania.

  • Repatriere decedati din Germania in Romania
  • Repatriere decedati din Austria in Romania
  • Repatriere decedati din Belgia in Romania
  • Repatriere decedati din Italia in Romania
  • Repatriere decedati din Olanda in Romania
  • Repatriere decedati din Turcia in Romania
  • Repatriere decedati din Anglia in Romania
  • Repatriere decedati din Franta in Romania
  • Repatriere decedati din Spania in Romania
  • Repatriere decedati din America in Romania

In cazul unui deces in strainatate va oferim asistenta pentru a va ajuta sa luati decizia potrivita intr-o astfel de situatie. Suntem o firma profesionista si avem o experienta acumulata in timp, fiind cei mai potriviti in a va oferi o solutie imediata referitor la orice problema cu care v-ati putea confrunta in acest domeniu.

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Servicii Funerare sector 1 Servicii Funerare sector 1
Servicii funerare sector 1
 Nevoia omului de a trai intr-o societate in care fiecare dintre noi contribuim mai mult sau mai putin in desfasurarea vietii, creaza perspectiva…
Servicii Funerare Sector 2 Servicii Funerare Sector 2
Servicii funerare sector 2
Serviciul funerar este acum o solutie la care ar trebui sa apeleze orice familiei indurerata, apeland la o firma profesionista nu faceti decat sa cumparati…
Servicii Funerare Sector 3 Servicii Funerare Sector 3
Servicii funerare sector 3
Poate ati avut vreodata necazul sa primiti promisiuni care au ramas doar promisiuni. Noi nu promitem, noi facem un serviciu funerar ireprosabil, de la…
Servicii Funerare Sector 4 Servicii Funerare Sector 4
Servicii funerare sector 4
 Stim ca bugetul pentru o inmormantare sau incinerare este important pentru dumneavoastra, de aceea am planificat in asa fel etapele si timpul in…