Ravisant

Aleea Margaretelor, nr. 6C
Articole
Cauti rechizite scolare ieftine? Alege Ravisant!
Cauti rechizite scolare ieftine? Alege Ravisant!
Copilul tau are nevoie de rechizite scolare? Vrei sa alegi dintr-o gama diversificata de rechizite scolare?
 • Silvana Vorovenci
 • 30.05.2014
Ravisant-Numarul 1 in materie de rechizite scolare
Ravisant-Numarul 1 in materie de rechizite scolare
Menite sa infrumuseteze universul oricarui scolar, rechizitele au o importanta deosebita si in ceea ce priveste descoperirea de noi orizonturi, motiv pentru care alegerea acestora necesita o atentie aparte. Asadar, daca iti doresti ca micutul tau sa abia accesul la rechizite de calitate ,Ravisant iti pune la dispozitie, prin intermediul magazinului sau online, o gama impresionanta de rechizite ce nu trebuie sa lipseasca din niciun ghiozdan. De la caiete, blocuri de desen, acuoarele, creioane colorate, rigle si seturi pentru geometrie, Ravisant iti ofera nu numai produse de inalta calitate, furnizate de la cei mai importanti producatori in domeniu, ci si tarife excelente. Mai mult decat atat, in cadrul magazinului nostru online poti achizitiona pachete complete de rechizite, destinate atat elevilor clasei I, cat si celor de clasa a IV-a.
 • Silvana Vorovenci
 • 27.02.2014
Cauti articole de papetarie la preturi mici? Ravisant are solutia!
Cauti articole de papetarie la preturi mici? Ravisant are solutia!
Mii de articole de papetarie la preturi mici, furnizate direct de la producatori de top din domeniu. Aceasta este oferta Ravisant, magazinul online ce pune la dispozitie o gama diversificata de produse de papetarie, birotica si consumabile. Produse din hartie, accesorii pentru birou, instrumente de scris, rechizite scolare, articole de ambalare, marcare, comunicare si prezentare, dar si multe altele, toate le gasesti in cadrul magazinul online Ravisant. Categoriile de produse existente sunt destinate atat elevilor, studentilor cat si birourilor personale, firmelor mici, mijlocii si mari, sau magazinelor de desfacere si companiilor care isi alimenteaza constant stocurile de papetarie. Daca doresti sa obtii un raport optim calitate-pret, Ravisant este solutia. Viziteaza-ne magazinul si convinge-te!
 • Silvana Vorovenci
 • 10.04.2014
Articole de papetarie disponibile la un click distanta prin Ravisant
Articole de papetarie disponibile la un click distanta prin Ravisant
Doresti sa achizitionezi o gama diversificata de articole de papetarie fara a te lovi de aglomeratia existenta in magazinlele clasice? Daca vrei sa beneficiezi de stocuri nelimitate pentru toate produsele ce fac parte din categoria articolelor de papetarie it recomand serviciile companiei Ravisant. Ravisant va ofera toate acestea prin intermediul unui magazin online de specialitate, asadar acum puteti realiza cumparaturile pe care le doriti direct de acasa, prin utilizarea calculatorului, tabletei sau telefonului personal.
 • Andrei Prescura
 • 13.03.2014
Ravisant – Locul unde gasesti orice produs de birotica si papetarie!
Ravisant – Locul unde gasesti orice produs de birotica si papetarie!
Fara indoiala, printre cele mai importante elemente pe care le gasim intr-un un birou se numara si produsele de papetarie. Desi traim inconjurati de tehnologie, produsele de papetarie pentru birou inca pastreaza un rol esential in activitatea oricarui business. Totodata, aceste produse de papetarie sunt unele dintre cele mai folosite elemente, nu numai in cadrul unui birou, ci si in viata de zi cu zi a unui om. Astfel, exista lucruri esentiale, carora uneori nici nu le mai dam mare importanta, cum ar fi agendele, pixurile si alte accesorii de birou, insa impactul lor nu trebuie subestimat, intrucat acestea sunt folosite foarte des, oamenii obisnuindu-se cu ele si cu imaginea lor, un lucru destul de important pentru o companie care se promoveaza si prin aceste instrumente.
 • Adrian
 • 21.02.2014
Cu Rigorinstal ai apa calda menajera oricand!
Cu Rigorinstal ai apa calda menajera oricand!
Boilerul electric este o posibilitate ce poate fi luata in seama pentru incalzirea apei menajere, de care ai nevoie in mod constant. O varianta a boilerelor electrice sunt cele cu termostat. Ele pot fi montate pe diverse suprafete, sunt rezistente, eficiente si, in plus, iti ofera avantajul de a nu iti incarca excesiv factura la energia electrica.
 • Oana Birgaoanu
 • 12.02.2014
Ravisant. Topul instrumentelor de care ai nevoie pentru un desen reusit
Ravisant. Topul instrumentelor de care ai nevoie pentru un desen reusit
Iti place sa desenezi si, daca pana acum te-ai incadrat la capitolul amatori, ti-ai dori sa evoluezi si sa faci, de ce nu, cariera in acest domeniu? Problema, care te framanta cel mai tare in acest moment, sunt instrumentele de lucru.
 • Oana Birgaoanu
 • 12.02.2014
Ravisant – Gaseste online orice produs de papetarie de care ai nevoie!
Ravisant – Gaseste online orice produs de papetarie de care ai nevoie!
Este destul sa ne imaginam doar pentru o clipa cum ar arata lumea fara hartie si ne dam seama de importanta acesteia si de impactul pe care l-a avut asupra omenirii. Daca in trecut oamenii au inceput sa-si comunice ideile si informatia folosind tablite de lut, matase, bronz, placi acoperite cu ceara sau alte materiale, in zilele noastre produsele de papetarie sunt, deocamdata, fundamentul comunicarii. La o prima analiza, prin papetarie intelegem locul in care se vand caiete, hartie, creioane, penite etc. Produsul de papetarie este un produs obtinut sub forma de foi (hartie, carton) sau de obiecte din pasta de fibre celulozice. Datorita cererilor destul de mari, firmele care pun la dispozitia clientilor astfel de produse au crescut considerabil. Iar pentru o rapiditate si o flexibilitate sporita a serviciilor, multe dintre ele activeaza acum si online. Una dintre aceste companii online este si firma Ravisant, care va sta la dispozitie cu cele mai necesare produse de papetarie la cele mai bune preturi de pe piata de specialitate.
 • Adrian
 • 17.01.2014