Ram Construct

Str. Vulcan Judeţul nr. 14, sector 3
Despre companie

Cu sediul in Bucuresti, compania Ram Construct a fost infiintata in anul 1996 si activeaza in domeniul constructiilor, punand la dispozitie clientilor o gama variata de servicii in acest sens.

Firma executa atat case la rosu, cat si case la cheie, constructii industriale cum ar fi hale de productie, spatii de depozitare sau ateliere, constructii de spatii comerciale, atat magazine cat si centre complexe, precum si pensiuni, restaurante sau spatii de birouri. Practic, pentru orice tip de cladire, Ram Construct va sta la dispozitie cu solutii moderne si eficiente, adaptate in functie de cerintele si nevoile viitorilor beneficiari.

De asemenea, compania realizeaza si lucrari de amenajari interioare si exterioare pentru constructiile mentionate, la cele mai inalte standarde de calitate. Printre acestea, amintim: tencuieli si zugraveli, montarea parchetului, a gresiei si faiantei, compartimentari, izolatii termice si fonice si multe altele.

Ram Construct dispune de personal calificat ce executa lucrarile mentionate in conformitate cu standardele de calitate si siguranta din acest domeniu. Compania ofera si servicii de consultanta in vederea proiectarii si pozitionarii viitoarei constructii, precum si alegerea celor mai bune materiale.

Lasa un comentariu
Date de contact
Str. Vulcan Judeţul nr. 14, sector 3, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
0744 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3243 vizualizari
0.00 / 0