Yuf Serv

Str. Eruptiei, Nr. 2

Radiatoare din otel

Radiatoare din otel 

 

Firma Yuf Serv din Campina va ofera o gama diversificata de radiatoare din otel, potrivite oricarei locuinte sau cladiri.

In gama de radiatoare se incadreaza modelele oferite de Romstal : habitat panouri otel si premium panouri otel sau puteti opta pentru marca Purmo. Fiecare dintre aceste modele are caracteristici diferite astfel incat sa poate raspunde cererii diversificate din piata de profil.

In plus in functie de spatiul pe care dumneavoastra il aveti disponibil puteti opta pentru marimi diferite de radiatoare. Suprafata radiatoarelor este finisata si tratata cu un strat de pulbere aplicat electrostatic. Este recomandata vehicularea agentului termic prin aceste radiatoare la o temperatura de maxim 120 de grade Celsius, astfel incat acestea sa poata rezista o perioada indelungata la uzura.

 

Lasa un comentariu
Alte produse
Centrale murale in condensatie Centrale murale in condensatie
Produse Yuf Serv
Centrale murale in condensatie       Avand un randament crescut de functionare centralele termice murale in condensatie sunt o soluti ideala…
Radiatoare din otel Radiatoare din otel
Produse Yuf Serv
Radiatoare din otel    Firma Yuf Serv din Campina va ofera o gama diversificata de radiatoare din otel, potrivite oricarei locuinte sau cladiri.…