R & B Interfrig Power Srl

Str. C-tin Brancoveanu, Nr. 10
Despre companie

R&B Interfrig Power Srl va ofera servicii de reparatii si intretinere pentru echipamente frigorifice: vitrine frigorifice, camere refrigerare si congelare, aer conditionat. Obiectivele noastre: - Mentinerea si diversificarea unor relatii de afaceri de lunga durata cu clientii si furnizorii nostri; - Imbunatatirea continua a produselor noastre pentru a raspunde cerintelor pietei; - Testarea si cercetarea produselor noastre pentru a raspunde normelor de protectie a mediului; - Eforturi sustinute pentru cresterea fiabilitatii si realizarea raportului optim pret-calitate; - Asigurarea suportului tehnic pentru clientii nostri. Produse si servicii: servicii de reparatii si intretinere pentru echipamente frigorifice: vitrine frigorifice, camere refrigerare si congelare, aer conditionat Tipul companiei: Prestator servicii Piata de desfacere: Romania Nr angajati: 5-10 Certificate: - Anul infiintarii: 2011

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Controler temperatura Controler temperatura
Instalatii Frigorifice
Controlul temperaturii in in stalatiile frigorifice utilizat ca si element de comanda si control al parametrilor spatiilor frigorifice.
Suflante cubice pentru depozite frigorifice Suflante cubice pentru depozite frigorifice
Instalatii Frigorifice
Suflante pentru depozite frigorifice 10-50KW tunele congelare rapida, camere racire rapida, depozite legume fructe.
Agregate frigorifice Bitzer Agregate frigorifice Bitzer
Instalatii Frigorifice
Agregate si compresoare pentru camere frigorifice de refrigerare si congelare, agregate frigorifice pentru instalatii comerciale, vitrine frigorifice.
Camera frigorifica Camera frigorifica
Altele
Cofectionare incinte frigorifice din panouri termoizolante pentru toate aplicatiile frigorifice, comerciale si industriale.
Date de contact
Str. C-tin Brancoveanu, Nr. 10, Bucure┼čti, Judetul Bucure┼čti
76255*****
Statistica
0 aprecieri
3489 vizualizari
0.00 / 0