Psiho Consult DC

Str. Ermil Pangrati, nr. 8, et. 1, ap. 2 sector 1
Articole
Ai probleme in casnicie? Iata ce trebuie sa faci! – Psiho Consult DC
Ai probleme in casnicie? Iata ce trebuie sa faci! – Psiho Consult DC
Desi la inceputul unei casatorii toate lucrurile sunt bune si frumoase, iar fericirea este maxima, dupa o anumita perioada de timp care se poate numara in ani sau zeci de ani, in unele casniciil se intampla sa apara neintelegeri din diverse motive banale sau mai serioase.
 • Anca Ionesei
 • 15.01.2014
Psiho Consul DC te ajuta sa-ti gasesti echilibrul
Psiho Consul DC te ajuta sa-ti gasesti echilibrul
Fiecare la un moment dat in viata ne putem simti coplesiti si putem avea nevoie de ajutor pentru a ne depasi problemele. Psihoterapia inseamna colaborare si incredere intre client si terapeutul sau, inseamna confidentialitate si presupune un mediu in care clientul sa se simta inteles si ajutat, de aceea exista Psiho Consult DC, cu o echipa formata din psihologi si terapeuti experimentati si pregatiti pentru a reusi sa vindece chiar si cele mai adanci si ascunse rani emotionale. Deviza noastra este¨ un suflet linistit creaza conditiile pentru a fi linistit¨ si asta pentru ca abordam intr-un mod holistic problema pentru care clientul ne solicita ajutorul. Psiho Consult DC iti pune la dispozitie cabinet psihoterapie unde problemele tale emotionale isi vor gasi solutia.
 • Silvana Vorovenci
 • 19.11.2013
Psiho Consult – aliatul dumneavoastra in rezolvarea problemelor din cuplu sau familie
Psiho Consult – aliatul dumneavoastra in rezolvarea problemelor din cuplu sau familie
Terapia de familie sau de cuplu este o ramura a psihoterapiei ce lucreaza fie cu membrii familiei, fie cu membrii cuplului. Obiectivul acestor tehnici psihoterapeutice este de a schimba sau imbunatati relationarea cu partenerul iubit (in cazul terapiei de cuplu) sau cu membrii familiei (in cazul terapiei de familie). Acest serviciu merge pe principiul ca indiferent daca problema este de cauza individuala sau colectiva, implicarea intregii familii sau ambilor parteneri dintr-un cuplu este spre beneficiul lor.
 • Dan Constantin
 • 02.04.2013
Psiho Consult – te ajuta sa treci peste greutati
Psiho Consult – te ajuta sa treci peste greutati
Traim vremuri in care viata de zi cu zi ne consuma toate energiile si sunt perioade in care simtim ca nu putem merge mai departe. De cele mai multe ori, in functie de sensibilitatea fiecaruia, suferim din punct de vedere fizic. Iar aceste boli, din pacate, sunt multe, foarte multe la numar si din ce in ce mai frecvente. Adeseori insa atitudinea fata de propria sanatate este discutabila. Daca persoanele cu diverse afectiuni fizice ajung in cele din urma la medic, nu acelasi lucru se poate spune despre persoanele cu altfel de tulburari (suferinte) – psihice, care ajung foarte rar si in general foarte tarziu la specialist.
 • Adrian
 • 01.10.2013
Depasiti problemele de cuplu apeland la serviciile Psiho Consult
Depasiti problemele de cuplu apeland la serviciile Psiho Consult
Viata de cuplu reprezinta un factor de stres pentru dumneavoastra si pentru partenerul dumneavoastra de viata? Doriti sa iesiti din impas rezolvand cauza problemelor nu doar efectele lor? Acum puteti salva casnicia dumneavoastra rapid si usor fara a depune eforturi suplimentare. Este necesara doar bunavointa si implicare emotionala din partea ambilor parteneri si desigur dorinta de a rezolva problemele existente trebuie sa existe aceasta fiind conditia esentiala. Asadar, pentru a iesii din impas va recomand terapia de cuplu oferita de compania Psiho Consult.
 • Andrei
 • 11.10.2013
Psiho Consult DC – si viata se schimba radical!
Psiho Consult DC – si viata se schimba radical!
Ai nevoie de evaluari psihologice in medicina muncii, avizari psihologice pentru eliberarea permiselor de port arma, avizari psihologice pentru agentii de paza?
 • Mirela Sturzoiu
 • 09.08.2013
Psiho Consult – Cu ei afli adevarul si numai adevarul!
Psiho Consult – Cu ei afli adevarul si numai adevarul!
Suntem pusi deseori in situatia in care trebuie sa spunem adevarul si sa fim crezuti sau sa-l credem pe cuvant pe cel care ni-l dezvaluie, fara a avea cumva la indemana un mod in care sa probam veridicitatea celor spuse. Nimic mai fals. Daca nu stim, nu inseamna ca nu exista!
 • Alin
 • 28.05.2013