Proteus Grup

Str. Bisericii Sf.Nicolae, nr.12
Articole
Ai nevoie de studii fezabilitate? Proteus Grup te ajuta!
Ai nevoie de studii fezabilitate? Proteus Grup te ajuta!
Fiecare persoana are la un moment dat, o anumita idee care, pusa in practica, ar avea rezultate extraordinare. In cazul in care decizi ca ideea pe care o ai merita a fi transformata in proiect si ai la dispozitie sprijinul necesar, va trebui sa investesti o multime de timp si resurse pentru a-ti vedea visul devenit realitate. Pentru a te asigura ca proiectul tau porneste la drum cu dreptul, este foarte important ca, inainte de a-l pune in practica, sa cauti un expert in studii fezabilitate.
 • Zorina Constantinescu
 • 08.07.2014
Acte necesare pentru evaluari imobiliare
Acte necesare pentru evaluari imobiliare
Stiai ca daca vrei sa vinzi un apartament esti obligat sa apelezi la serviciul de evaluari imobilare? In 2014 nimeni nu mai poate vinde o locuinta fara ca proprietatea sa fie evaluata de catre un specialist. In urma evaluarii se estimeaza valoarea corecta a imobilului si fixarea unui pret bun pentru vanzare.
 • Zoom Biz
 • 29.05.2014
Proteus Grup – Ajutorul tau in procesul de accesare fonduri europene!
Proteus Grup – Ajutorul tau in procesul de accesare fonduri europene!
Pentru a va ajuta in procesul de accesare fonduri europene, Proteus Grup va pune la dispozitie profesionisti in domeniu, indiferent de sectorul unde va aflati.
 • Adrian
 • 05.04.2014
Evaluari imobiliare efectuate de Proteus Grup!
Evaluari imobiliare efectuate de Proteus Grup!
Evaluari imobiliare realizate de catre compania Proteus Grup la cele mai inalte standarde de calitate. Acestea sunt utile si obligatorii in mai multe situatii.
 • Anca Ionesei
 • 07.04.2014
Proteus Grup – Garantia dezvoltarii tale
Proteus Grup – Garantia dezvoltarii tale
Esti in cautarea unei companii care sa-ti ofere servicii de intocmire a proiectelor PUZ (Plan Urbanism Zonal) in cadrul judetelor dar si in zonele limitrofe? Solutia vine de la Proteus Grup, companie ce ofera o gama diversificata de servicii cu scopul dezvoltarii firmelor si implicit succesul acestora in domeniul in care isi desfasoara activitatea. Asadar, Proteus Grup ofera servicii de consultanta in afaceri si marketing, consultanta in vederea accesarii fondurilor europene, precum si servicii in domeniul urbanistic, toate realizate prin intermediul unei echipe formate exclusiv din specialisti in domeniu, gata sa raspunda cu succes oricaror exigente in materie de profesionalism si costuri.
 • Silvana Vorovenci
 • 28.03.2014
Obtinere autorizatie de constructie in Brasov prin Proteus Grup
Obtinere autorizatie de constructie in Brasov prin Proteus Grup
Ridicarea unei noi costructii, fie ca vrea a se desfasura in cadrul orasului, sau in afara lui, reprezinta o operatie complexa care nu se poate realiza atat de usor precum ar parea. Inainte de a se trece la etapa propriu-zisa de constructie trebuie sa se asigure ca documentatia necesara a fost intocmita. Lipsa documentatiei inseamna ca actionati in afara legii ceea ce va atrage sanctiuni numeroase dar si daramarea cosntructiei pe care o realizati. In portofoliul documentatiei precizate este inclusa si autorizaria de constructie propriu-zisa, autorizatie ce este eliberata de Primaria judetului in care doriti sa efectuati constructia dumneavoastra.
 • Andrei
 • 06.02.2014
Proteus Grup – Studii de fezabilitate pentru succesul afacerilor!
Proteus Grup – Studii de fezabilitate pentru succesul afacerilor!
In momentul in care aveti in vedere punerea in practica a unui proiect, este esential ca inainte de toate sa fie realizat un studiu de fezabilitate. Astfel, intregul plan de concepere si realizare a obiectivelor de investitii, in interactiune cu rezultatele economico-financiare ale viitoarei productii, este cuprinsa in stadiul de fezabilitate al fiecarui obiectiv de investitii, care reprezinta in ansamblul sau baza pentru adoptarea deciziei investitionale. Cu sediul in Brasov, compania Proteus Grup ofera o gama diversificata de servicii care au un singur scop: dezvoltarea firmelor si implicit succesul acestora in domeniul in care isi desfasoara activitatea. Printre aceste servicii se numara si studiile de fezabilitate.
 • Adrian
 • 20.02.2014
Evaluare profesionista numai cu Proteus Grup!
Evaluare profesionista numai cu Proteus Grup!
Evaluarea bunurilor mobile este un serviciu profesional, o activitate realizata de catre o echipa de specialisti cu pregatire in domeniul evaluarii bunurilor mobile. Aceasta activitate de evaluare este coordonata de un expert evaluator, membru ANEVAR, si este denumit evaluator de bunuri mobile. Firma Proteus Grup din Brasov iti pune la dispozitie servicii de evaluare pentru bunuri mobile, servicii realizate conform standardelor impuse de ANEVAR
 • Oana Birgaoanu
 • 16.01.2014