Inomet Design

Bd. I.C. Bratianu nr. 45

Proiectare scari interioare

Proiectare scari interioare

 

Prin intermediul serviciilor de proiectare scari interioare oferite de catre firma Inomet Design, aveti garantia obtinerii unor scari pe placul dumneavoastra. 

Inomet Design dispune de o echipa de profesionisti cu ajutorul careia proiecteaza scari de interior, in functie de cerintele si nevoile clientiilor. Dorintele acestora reprezinta punctul de plecare in cazul realizarii schitei. In cadrul acesteia, se vor respecta preferintele in materie de design. Numarul treptelor, dimensiunea acestora sau dimensiunea totala a intregii scari sunt stabilite de comun acord cu clientul. Avem posibilitatea de a proiecta scari a carei structura este fabricata din otel, precum si scari elicoidale, balansate, sau pe vang. Diversitatea modelelor executate fac posibila amplasarea acestora in cadrul mai multor tipuri de cladiri si incinte: de la locuinta proprie, pana la spatiile institutilor publice.

Pentru proiectarea de scari pentru interior, realizate la cele mai inalte standarde, va recomandam serviciile de acest gen oferite de catre firma Inomet Design.

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Proiectare scari interioare Proiectare scari interioare
Proiectare scari interioare   Prin intermediul serviciilor de proiectare scari interioare oferite de catre firma Inomet Design, aveti garantia obtinerii…